Mit érdemes kínai webshopokból, pl aliexpress, esetleg ebayről rendelni?
Szoktam csak úgy vásárolgatni, kedvtelésből, nem feltétlenül konkrét terméket, max 3 dollárig, ingyenes kiszállítással. Ezek apróságok, kábel, sportoláshoz cuccok, ilyesmi, semmi komoly (pl telefon vagy cipő, stb)
Érdekelne, hogy ti mit szoktatok venni, tippeket szeretnék, ami bevált :)
Nem tudom miért kell ezen annyira meglepődni, a kínaiak nem fizetnék a szállításért, támogatja őket az ország a kereskedelemben. Tehát nyilván megéri nekik az ilyen kis szarokat is kipostázni ingyen, mivel nekik is ingyen van....
Egyébként eBay-ről szoktam rendelgetni csak, de onnan elég vegyesen. Olyan 60-70 rendelésem volt eddig kb. 1,5 év alatt. Leginkább ékszekereket, telefontokokat rendeltem, de vettem pl. eos-t, körömlakkot, powerbankot, ruhát, bikinit, tolltartót, post it-et, táskát, meg még egy csomó mindent, de hosszú lene felsorolni.
Én is sok mindent vettem màr ebayről.nem minden olcsobb,mint màshol helyben.
De ha az olcsòsàgokra gondolsz,ékszert,meg sütős kellékeket szoktam venni nagyon olcsòn.free postal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!