Mit érdemes kínai webshopokból, pl aliexpress, esetleg ebayről rendelni?
Szoktam csak úgy vásárolgatni, kedvtelésből, nem feltétlenül konkrét terméket, max 3 dollárig, ingyenes kiszállítással. Ezek apróságok, kábel, sportoláshoz cuccok, ilyesmi, semmi komoly (pl telefon vagy cipő, stb)
Érdekelne, hogy ti mit szoktatok venni, tippeket szeretnék, ami bevált :)
Vagy 5-6 éve rendelgetek rendszeresen Kínából főleg, mindenfélét, ruhákat, cipőt, sminkek, hajfesték, tárolók, macskawc, krém, szappan, telefon alkatrész, laptop alkatrész, játékok, ágynemű, kínai könyv, ékszerek, mittudomén, már szinte mindenfélét rendeltem, drágább dolgokat is, vámon azok sem akadtak fenn soha.
Jobban megéri külföldről rendelni mint boltban vásárolni.
16:46-os igen, komoly. Nézz meg egy aliexpress.com-ot vagy egy ebay-t és mondjuk szűrj rá a free shippingre és rendezd ár szerint. Ebayen a 'Buy it now' funkciót bepipálva azokat kapod, amiket nem kell licitálni sem, hanem fix áron, kvázi shopként megveheted. Majdnem 100 rendelésemből eddig 2 volt, ami nem érkezett meg, valami 99 centes kis bizsuról van szó a testvéremnek, egyébként mindent megkaptam. Mondjuk a legdrágább cucc eddig egy 6000 Ft-os táska volt. Ha megnézed az eladókat, több tízezer vagy százezer eladással bírnak, 98-99% körüli pozitív értékeléssel, ez azért jelent valamit.
17:12 köszönöm, megnézegetem ezeket is.
További ötleteket is várok szívesen, akár konkrét linkkel is. :)
pl tessék
34 cent, ingyen szállítás, kulcstartóra akasztható mini csavarhúzó, mondjuk napszemüveg csavarhoz. Tipikusan apró bazári cucc, az élmény kedvéért megveszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!