Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adás-vételi szerződés. Mit...

Adás-vételi szerződés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy mobiltelefon készüléket adás-vételi szerződéssel, amiben az eladó vállalja a garanciát letiltás ellen és amennyiben a készülék mégis letiltásra kerül, úgy a vételárat az eladó visszatéríti. A napokban egyik pillanatról a másikra azt tapasztaltam, hogy a telóval nem tudok hívni és fogadni sem tudom a hívásokat. Bementem a szolgáltatóhoz, ahol azt mondták, hogy az előfizetés tulajdonosának tartozása van, ezért letiltották a készüléket. Az eladóval felvettem a kapcsolatot, de ő tagadja, hogy tartozása lenne és nem hajlandó az együttműködésre, annak ellenére, hogy szerződésünk van. Mi a teendő?
2015. máj. 10. 08:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha megnyerem a pert, vegso soron mindenkeppen a vesztes fizet mindent, engem csak addig terhel koltseg, ameg a per tart.
2015. máj. 10. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Az ügyvéd azt fogja mondani, hogy 25 ezret kér a perért. A bíróság a per végén meg fog határozni egy ügyvédi költséget, ami általában sokkal kevesebb, mint amit az ügyvéd mondott, tehát a maradékot neked kell kifizetni az ügyvédnek.

Egy ilyen kis pernél is simán 10-15 ezred bánhatja a dolgot. Annyiért amennyit a bíróság megítél egyetlen ügyvéd sem fog foglalkozni veled.

2015. máj. 10. 11:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Még mindig kevesebbet veszítek így, mintha hagynám. Ha a szolgáltató behajtja a tartozást, akkor a telefon tiltását feloldják, vagy hagyják úgy?
2015. máj. 12. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!