Mit tennétek ha nyernétek a lottón, hogy lepleznétek ismerőseitek előtt?
Ha megnyeritek a főnyereményt (amit én fogok) akkor hogy lepleznétek a nyereményt? mit mondanátok, miből vásároltok, hogy rejtenétek el hogy valójában milliárdosok vagytok?
stb stb
válaszokat várom.
kizárt, mert én fogok nyerni :)
egyébként sehogy, hawaii-on nincsenek rokonaim :P
Sehogy sem. Eltűnnék előlük egy időre valami indokkal. Jóval később meg ha még találkozom valakivel közülük, akkor azt mondanám, hogy örökségként vagy szerencsés üzleti vállalkozással szereztem egy KISEBB összeget. De mivel nem vagyok se bunkó, se cigány, ezért nem kezdenék el rongyrázó, magamutogató életet élni.
Egy csomó emberrel meg kapásból megszakítanám a kapcsolatot. Facebookon meg eleve nem vagyok fent, mivel az már eleve a proliknak való.
"megalapítanám a saját cégem"
És mivel foglalkozna az a cég?
"utolsó, azt hiszed ez vicc? sok embert megöltek/kiraboltak, volt akit a felesége rabolt ki. ezt nem lehet felvállalni."
Kérdező, sokkal könnyebb lesz az életed, ha nem aggódsz nemlétező problémákért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!