A vaterán az eladónak vagy a vevőnek illik előbb felvenni a kapcsolatot a másikkal a termék leütése után?
Én eddig csak Vevő voltam a Vaterán és a TeszVesz-en, elég sokat vásároltam már az elmúlt években, és mindig a termék megnyerése/leütése után AZONNAL felveszem az Eladóval a kapcsolatot!
Nekem ez természetes...
Mondjuk, az elég furcsa számomra, ha egy Vaterás Eladó elvárja a Vevőktől, hogy ők keressék, szerintem ő is nyugodtan írhatna a Vevőnek, főleg a fizetési tudnivalókat (bankszámlaszám, postaköltség, stb.) ezzel gyorsíthatná a saját munkáját is!
Mindegy, én nem tökölődöm ilyeneken, azonnal írok az Eladónak és amint megtudom a bankszámlaszámát és a befizetendő összeget, még aznap átutalom a pénzt és erről emailben értesítést küldök neki.
Elég sok Eladó csinálja, hogy automatikus levelet küld a Vevőnek, amiben ott a bankszámlaszám, postaköltség, így nem kell levélváltással húzni az időt.
"...nem a vevő akar vásárolni basszus??????..."
Az Eladó meg ELADNI akar, nem?... Basszus!... Nem szívességet tesz!!!
===============================
Én több webáruházat üzemeltetek, MEGKÖSZÖNÖM, ha valaki nálam vásárol és azonnal keresem telefonon/emailben, ha probléma van a megrendelésével!
Ha a Vevő nálam leadja a megrendelését, akkor 1-2 órán belül ÉN (=Eladó!) veszem fel vele a kapcsolatot, visszaigazolom a megrendelését, megírom neki mikor postázzuk a cuccot, és minden további tudnivalót...
Lehet, én hülye vagyok, de úgy gondolom, hogy az Eladónak kell KISZOLGÁLNIA a Vevőt és nem a farok csóválja a kutyát!...
én amikor legelőször vettem valamit, hiába kaptam a vaterától a levelet, hogy enyém a cucc azt se tudtam, hogy mit hogy kell mit csináljak.
pár óra múlva irt is az eladó megköszönte a vásárlást, és leleveleztük vele a dolgokat.
azóta van amikor én írok először van amikor az eladó
én nem csinálok belőle "hatalmi" kérdést, ugyan úgy szükségem van nekem a termékre, mint az eladónak a pénzemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!