Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Falusi kisboltok árulhatják...

Falusi kisboltok árulhatják supermarketek termékeit?

Figyelt kérdés
pl. mondjuk egy cba, vagy coop egy tesco, lidl, penny stb. termékét
2015. máj. 2. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
hogyne, ha megeri nekik... de a vevok miert mennenek a kisboltba, ha ott a penny vagy barmelyik masik? ki veszi meg ugyanazt dragabban?
2015. máj. 2. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
A faluban lehet, hogy csak a kisbolt van...
2015. máj. 2. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Úgy érted, saját márkás termékeket? Abban nem vagyok biztos, de olyat már többször láttam, hogy akciós árut hatalmas, dugig tömött bevásárlókocsikkal tolnak ki egyes emberek, gyanítom, hogy nem magánhasználatra.
2015. máj. 2. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajátmárkás terméket, van egy bolt itt a faluban, ahol olyan termékeket árulnak, amin rajta van, hogy forgalmazó penny, és ők cba elméletileg, ma pl láttam, hogy 4 árcímkével van leragasztva a penny logó
2015. máj. 2. 20:39
 5/5 anonim válasza:
Minálunk is árulnak a kis boltba ilyen árukat. De ez csak a magánboltokban van ahol a szállító legtöbb esetben a bolt tulajdonosa. Ő bemegy a szupermarketbe és vesz például 20 doboz Tesco-s tejet, elviszi a boltba és ott pedig kicsit emel az árán és eladja... Nem tudom ez mennyire legális de minden esetre így jó hogy faluban is meg tudod venni például a Tesco-s tejet (bár aki Tesco-s tejet iszik az nem tiszta).
2015. máj. 3. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!