Falusi kisboltok árulhatják supermarketek termékeit?
Figyelt kérdés
pl. mondjuk egy cba, vagy coop egy tesco, lidl, penny stb. termékét2015. máj. 2. 19:50
1/5 anonim válasza:
hogyne, ha megeri nekik... de a vevok miert mennenek a kisboltba, ha ott a penny vagy barmelyik masik? ki veszi meg ugyanazt dragabban?
2/5 anonim válasza:
A faluban lehet, hogy csak a kisbolt van...
3/5 anonim válasza:
Úgy érted, saját márkás termékeket? Abban nem vagyok biztos, de olyat már többször láttam, hogy akciós árut hatalmas, dugig tömött bevásárlókocsikkal tolnak ki egyes emberek, gyanítom, hogy nem magánhasználatra.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajátmárkás terméket, van egy bolt itt a faluban, ahol olyan termékeket árulnak, amin rajta van, hogy forgalmazó penny, és ők cba elméletileg, ma pl láttam, hogy 4 árcímkével van leragasztva a penny logó
2015. máj. 2. 20:39
5/5 anonim válasza:
Minálunk is árulnak a kis boltba ilyen árukat. De ez csak a magánboltokban van ahol a szállító legtöbb esetben a bolt tulajdonosa. Ő bemegy a szupermarketbe és vesz például 20 doboz Tesco-s tejet, elviszi a boltba és ott pedig kicsit emel az árán és eladja... Nem tudom ez mennyire legális de minden esetre így jó hogy faluban is meg tudod venni például a Tesco-s tejet (bár aki Tesco-s tejet iszik az nem tiszta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!