Ha a hóvirág leszakítását a törvény bünteti, akkor hogyan árulhatják csokorjával az aluljárókban?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 09:45
1/11 anonim válasza:
Természetesen a saját kertjükben nevelik. Egy sor hóvirág, egy sor alumínium, egy sor hóvirág, egy sor alumínium...
2/11 anonim válasza:
Csak a leszakítást bünteti, gyökerestől kitépni legális.
3/11 anonim válasza:
nyilvanvaloan azokra is vonatkozik a torveny, akik hoviragot arulnak, de szerintem amig az aluljarokban tomegevel fekszenek a sajat urulekukben , koszukban, hanyasukban a hajlektalanok, vagy a keregetok, ill. amig a kisebbsegiek fenyitik az arra kozlekedoket, addig a rendoroknek / mar ha vannak szolgalatban / nem a hovirag erdekli ( megjegyzem, sajnos a tobbi se nagyon foglalkoztatja oket, nem hogy a hovirag)
4/11 anonim válasza:
Bezzeg két tő parlagfűért végighúznak láncra verve a körúton...
5/11 anonim válasza:
Alapvetően minek tiltják, annyi van belőle, hogy csak na.
6/11 anonim válasza:
Az alumóniumot, magról, vagy palántáról kell ültetni?
7/11 anonim válasza:
Attól hogy egyeseket nem érdekel a törvény még úgy van. A megállókban is cigiznek nem érdekli őket, hogy büntethető. A hóvirág védett növény üzletelni nem lehet vele. Ha van kerted és neveled leszeded magadnak.
8/11 anonim válasza:
Áz álomínium á második legdrágább vázs á ríz után.
A hóvirágot meg csak letépni tilos, árulni nem. Ezek a szemfüles fickók mindent csak úgy találnak.
9/11 anonim válasza:
én meg nem merek autózás közben megállni az erdő mellett vizelni, mert attól félek, azt hiszi egy arra járó rendőr, hogy azért álltam meg, hogy hóvirágot szedjek. emiatt egy üvegbe vizelek menet közben
10/11 A kérdező kommentje:
Mostmár a vizelésért is büntetés jár:)
2015. márc. 19. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!