Ha facebook-on létrehozok egy oldalt azt büntetik?
Figyelt kérdés
Vagyis, ha létrehozok egy oldalt más nevében, egy híres előadó nevében, úgy, hogy ő nem tud róla, és a nevében írogatok ki dolgokat, persze ami se rá se senkire nem sértő, csak amikor eseményt csinál azt én facebook-on hírdetem, meg ha csináltak egy új zenéz, én azt kiteszem arra a bizonyos oldalra, akkor ezért kaphatok valamilyen büntetést?2015. márc. 15. 13:24
1/4 anonim válasza:
Nem javaslom h ne csináld,nem tudom h milyen de következménye biztos lesz.Bár a híres emberek profilján a nevük mellett ott van egy pipa h ő az igazi így mindenki tudni fogja,Ezen kívülnez nem rendes dolog
2/4 anonim válasza:
Nem javaslom h megcsináld,nem tudom h milyen de következménye biztos lesz.Bár a híres emberek profilján a nevük mellett ott van egy pipa h ő az igazi így mindenki tudni fogja,Ezen kívülnez nem rendes dolog
3/4 A kérdező kommentje:
csak mert annyian csinálnak ilyen oldalakat. Pl.:valóvilág, abból is annyi van, h nehéz megtalálni az igazit, meg híres emberekből is, foci szurkoló oldalak...
Tehát, ha csinálok, ilyen oldalt, akkor valamilyen törvény büntetésre számíthatok?
2015. márc. 15. 13:48
4/4 anonim válasza:
Amikor létrehozol egy oldalt ott ki lehet válastani hogy ez most az adott személy hivaalos oldala vagy nem. Ha ott nem azt jelölöd be hogy hivatalos oldal akkro elvileg nem lehet bajod belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!