Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor van vám és áfa az...

Mikor van vám és áfa az ebayről rendelt terméken?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy akkor is vannak ezek a plusz költségek, ha az ebayről Kínából jön egy áru ingyenes postával, és az ebay nem tünteti fel az Imprt Charges feliratot?

Rendelni szeretnék egy fejkamerát Kínából ingyenes postával. És ugyebár ha nem az EU-ból jön a termék, és a termék ára 45€ fölött van akkor állítólag rányomják ezeket a plusz költségeket. De ennél a sisakkameránál az ebay mégsem tüntette fel az Import Charges részletet. Akkor most van rá vám és áfa vagy nincs?

2015. máj. 1. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy az ebay mit tüntet fel teljesen mindegy.

22 EUR érték felett kell ÁFÁ-t ifzetni és 150 USD felett áFÁ-t és vámot is!

2015. máj. 1. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a hányadik kérdésed már ebben a témában?

Ha jól emlékszem, 35 eurót írtál a kamerára korábban. Nem mindegy, hogy ráraknak 2-3000 forint adót vagy sem?

2015. máj. 1. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Ha csak 2-3 ezer forintot kell fizetnem pluszba, akkor mindegy. De ugye nincsen más plusz költség az áfán és a vámon kívül amiről én nem tudok? Tehát nem fog a végén kijönni mondjuk egy 10 ezres plusz ráfizetés?

Bocsi, hogy ennyiszer érdeklődök e felől, de egyrészt szerintem ez az oldal azért van, másrészt meg szeretek utánajárni a dolgoknak, hogy semmiképp ne érjen majd meglepetés.

2015. máj. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!