Ha a postás nem talál itthon, és rendeltem az ebayről, akkor az normális hogy behajítja az udvarra?
Figyelt kérdés
Alig vettem észre a fűben!2015. ápr. 18. 21:15
2/9 A kérdező kommentje:
Hát honnan tudjam, hogy mennyire alacsonyodik le a posta szintje az alá ahonnan kezdte.
2015. ápr. 18. 21:25
3/9 anonim válasza:
Én panaszt tennék a csomaggal a kezemben, hogy ugyan mutassa már meg, hogy írtam alá az átvételi elismervényt.
5/9 anonim válasza:
Főleg, ha egyszerű levélként jött :)
6/9 anonim válasza:
ma 21:33
Nem minden csomagnál kell aláírni, főleg ha az eladó csak "sima" postával adta fel. Sokszor rendeltem már én is az ebay-ről, és nagyon ritka esetekben kellett aláírnom.
7/9 anonim válasza:
tök mindegy, hogy sima levél-e, ha nem fér bele a postaládába nem lehet bedobni! Tegyél panaszt a postavezetőnél! (bár ez esetben egy ideig ne reméld, hogy megérkeznek a pakkjaid...:(( )
8/9 A kérdező kommentje:
A postavezető jó ismerősöm, de ha oda megyek be, akkor maximum dorgál egyet és semmi hatása nincs.
Már egyszer tettem bejelentést a központi postán, ahol felvettek egy jegyzőkönyvet, látszott akkor a postavezetőn, hogy kaptak dorgálást fentről.
De ez akkor volt amikor egy csomag félig ki volt szakadva és a posta összekötözte.
2015. ápr. 19. 14:09
9/9 anonim válasza:
Hát én nem tudom, nekem eddig mindig alá kellett írni, ha nem voltam otthon akkor meg a postán tudtam átvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!