Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Még van esély a TESCO kivonulá...

Még van esély a TESCO kivonulására?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 15:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ezért ezek a kérdések ("Mi bajod a Tescoval?") piszkálnak engem.
2015. ápr. 15. 15:02
 22/26 TamásTóth ***** válasza:
Tölem bejöhet akármilyen áruház =engem nem érdekel, hogy Keleti/Nyugati-e engem a minöség érdekel, amit nyújt), csak nagyon úgy tünt, mintha a Tesco lenne a főördög itt, de ha nincs bajod velük, akkor nem szóltam.
2015. ápr. 15. 15:03
 23/26 A kérdező kommentje:

Oké, akkor ez a Te gondolatod.

Egyébként nem lenne baj, ha lenne Kaufland nálunk is. A vitát, a beszélgetést befejeztük. Sziasztok!

2015. ápr. 15. 15:05
 24/26 TamásTóth ***** válasza:
Jól van, szia :D
2015. ápr. 15. 15:11
 25/26 anonim ***** válasza:

Te valami ritka ostoba állat vagy, ráadásul azt sem tudod miről hadoválsz...

"(mint pl. Nagy-Britannia, USA; ezekbe az országokba van Tesco, Nagy-Britannia az anyaország)"

Az USA-ban már réges régen nincs Tesco (Tesco néven sosem volt)

"Tesco meg csak egy-kettő országban van Kelet-Eu-ban."

Legyen az a kettő inkább 5 (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Törökország)...

"Kelet-európai országba olyan üzlet lenne való (szerintem), mely más kelet-európai országban is van"

Tehát akkor a fentiek alapján mégis maradhat a Tesco?

"Házhoz szállítás? Nem olyan érdekes, szerintem elég, ha bevásárolunk."

Neked lehet nem olyan érdekes, az emberek annyira szeretik, hogy ma délután erre a hétre már nem tudtunk rendelni, mert betelt minden időpont... Szerencsére nem te vagy a mérvadó...

2015. ápr. 15. 22:49
 26/26 dirty válasza:
A rekordveszteség ellenére (a brit piacon) egyelőre nem vonulnak ki.
2015. máj. 7. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!