Miért szűnik meg az OLX? A Jófogás teljesen használhatatlan!
Figyelt kérdés
Nem értem miért az OLX szűnik meg és nem a Jófogás. Nem lehet még helységre sem szűrni rajta és én még ott se venni, se eladni nem tudtam semmit. Ha rászűrök Budapestre mindenféle vidéki városok is kijönnek rá. Az OLX meg tök jól és gyorsan működött. Ezek nem normálisak, én biztos nem fogom a jófogást használni.2015. ápr. 10. 07:31
11/12 Tagló válasza:
Bocs még valami nem lehet hogy valami olyan van a háttérben hogy nehogy már a kis ember egy kis pluszhoz jusson hát gyorsan el csesszük már bocs de szerintem ebben is lehet valami.
És tényleg nagyon sz.r a kereső a jó fogáson volt olyan hogy vettem a neten egy laptopot Zala megyében én állat nem telefonáltam és mikor menni akartam érte már indulni akartam és mondom csak fel hívom akkor derült ki hogy tőlem 400 km-re van én nem értem mi ebben a ráció de azért el gondolkodtató vagy nem?
12/12 anonim válasza:
Jófogás használhatatlan. Nem nyúlt megfelelő felhasználói élményt. Ki kellen az összes fejlesztőjét, és informatikusát rúgni. Alkalmatlanok. Át kellet volna venni az OLX embereit. Törölni akarom a hirdetést: Hiba az oldalon! Próbálja később! Anyád! Nem működik. Szétesik az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!