Miért szűnik meg az OLX? A Jófogás teljesen használhatatlan!
Ezek az oldalak több száz millióFt-nyi !!! befektetést igényelnek a tulaj részéről, aki ezt a pénzét nem csak viszont akarja látni, de idővel még tisztes nyereséget is szeretne.
Felvásárolták az olx-et is, az Expresszt is, mert nem szeretik a konkurrenciát,és eddig még egy kanyi vasat sem kerestek a befektetett pénzükön, és munkájukon. A sok ingyenes hirdetési felület elvitte a fizetni képes ügyfeleket is, ezért most piacot is vásároltak, és így még több pénzüket tették kockára ebben az üzletben.
Ha viszont a megcélzott ügyfélkörük nem szereti az ő szolgáltatásukat, akkor idővel kardjukba dőlnek, és majd jön másik nagybefektető, vagy több a helyükre.
Hali!
Több mint 4 éve adok veszek az OLX-en havi szinten tudtam pénzt keresni adni venni de nem csak a pénzről szól az egész én egyszerűen szerettem azt az oldalt mindent meg tudtam keresni bármit és sokan vásároltak is tőlem mióta a Jófogás van csak azóta semmit nem bírtam el adni sőt amit még jobban sajnálok még csak nem is érdeklődnek így a valószínűleg abba is hagyom az egészet mert így sajnos unalmas az egész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!