Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha használhatatlan terméket...

Ha használhatatlan terméket vásároltam a vaterán, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Írjak az eladónak így a vásárlás lezárta után? Még az értkelést sem készítettem el az eladóról esetleg oda szokták az ilyet? Mert végülis mint eladó nem volt vele baj,nem szeretném lehúzni,de maga a teréke nem működik egyáltalán.
2010. febr. 19. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Hát ha az nem elég baj az eladóval, hogy nem működik a termék, akkor mi lehet amikor tényleg bajod van vele???

Hát hogyne lenne baj.

Jelezz neki SOS, hogy nem jó a termék, beszéld meg vele, hogy visszaküldöd és adja vissza a termék árát. Akár bíróságra is viheted az ügyet, garanciával tartozik érte (fenyegesd meg vele, ha nem hajlik a jó szóra.)

Addig ne értékeld, míg nem jött vissza a pénzed. Aztán az értékelésbe szépen írd le, hogy mit tapasztaltál, hogy mások ne járjanak így. Természetesen negatív az értékelés, mert erről fogják tudni mások, hogy nem szabad ezzel az emberrel üzletelniük, mert a pénzük bánhatja.

2010. febr. 19. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Először is biztos, hogy nem kimondottan nem működő terméket vettél? Én is feltettem már Vaterán üzemképtelen terméket és meg is vették.

Vedd fel vele a kapcsolatot, ne húzd le rögtön.Ha normális, akkor biztos megérti. Mit vettél?

Remélem nem én vagyok:-))

2010. febr. 19. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy először mindenképpen vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Ha szépen meg lehet vele beszélni, hogy visszaadja a vételárat vagy ad csere terméket, akkor én nem adnék neki negatívat. Hiszen mindenkivel előfordulhat, hogy véletlenül működésképtelen árut ad el. Ha segítőkész és végül megelégedve zárod az adás-vételt, akkor adj neki semlegest és írd le az értékelésben, hogy mi történt.

Ha nem közreműködő, akkor adj neki negatívat, írj a vaterának és esetleg feljelentheted az eladót.

De mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot előbb!

2010. febr. 19. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Második vásárlásom sem volt sikeres,akkor meg hiányos állapotban kaptam meg az árut,ami lehet hogy a szállitás következménye volt...nemtudom ebben az esetben is mit csináljak? Arról van szó hogy új termékként volt feltüntetve,de mire megkaptam nem volt tele.
2010. febr. 19. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a szállítás tette használhatalanná, akkor az eladó sem fog semmit tenni. Simán mondhatja, hogy ő sértetlenül adta postára, reklamálj ott. A postán meg úgy is elküldenek, mert nem tudod 100%-ig bizonyítani, hogy szállítás közben sérült meg. De azért tényleg beszélj előbb normálisan az eladóval.
2010. febr. 19. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok minden történhet, amiről az eladó sem tud, érdemes beszélni vele vagy írni neki! Velünk a postán is rendesek voltak, mert ketten mentünk és balhéztunk, nem szabad hagyni magunkat! Udvariasan, kedvesen, de határozottan!
2010. febr. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!