Az normális, hogy egy munkahely, ahol dolgozni készülök, elkérte a bankkártyám fénymásolatát is?
Magyar munkahely?
Semmi közük hozzá, én biztosan nem adtam volna oda.
Gyanús bizony, ugyanis a kártyaszámmal és a cvv2 kóddal lehet vásárlást indítani!
Ad2, utaláshoz nem a kártya kell, hanem a számlaszám!
Én a helyedben azonnal tiltanám a kártyát! Legközelebb pedig nem adnám ki!
Vajon miért mondja el a bank, hogyha elhagyod a kártyádat, akkor azonnal tiltasd le? Pont azért, mert a mágnescsíkból minden adatod kiolvasható egy megfelelő készülékkel, illetve ki sem kell olvasni, mert a kártyán lévő adatokkal simán lehet vásárlást intézni!
Azért kérdeztem, hogy magyar volt-e, mert külföldön azért vannak számunkra szokatlan dolgok, gyakorlatok.
Lehet, hogy ez csak az azonosítás része volt, vagy ott tudnak kártyaszámra is italni, nem tudom, de ílyformán nem csinálnék belőle problémát.
tök8! Akkor sincs semmi köze hozzá! Főleg ha adsz neki egy számlaszámot amire utalhat!
Az meg a dogozó felelőssége, hogy jó számlaszámot ad e meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!