Átvertek 1000ft- al egy étteremben! Mit javasoltok?
Sziasztok!
890ft értékben vásároltam egy étteremben egy 2000- sel fizettem, de a kasszás csak az aprót adta vissza, a visszajáró 1000ft- ot nem!
Hirtelen nem is vettem észre, csak miután már elvitték a tálcámat és indulni készültem haza.
Szóltam nekik a tévedésről, de azt hazudták, hogy 1000- sel fizettem.
Ami sajnos nem igaz.
Kértem ellenőrizzék le, de azt mondták hiába ellenőrzik a borravalók miatt nem derülne ki a plusz 1000ft. Kértem hívják az üzletvezetőt, azt mondták nincs bent. A panaszkönyvet sem adták át.
Még annyit sem mondtak, hogy sajnálják a tévedést. Úgy gondolom, hogy ilyen tett egy étterem részéről elfogadhatatlan!
Nem egy sarki kocsmában vásároltam, hanem magát nagyra tartott hellyen.
Az ilyet úgy gondolom illendő lenne a részemről, minimum jelenteni:)
Mit javasoltok?
Máskor majd jobban figyelsz arra, hogy mit adnak vissza!
Utólag úgyse tudsz tenni semmit.
Ha nincs kamera, te sem tudod bizonyítani, hogy 2.000-sel fizettél.
Pultos voltam, és nálam próbálkoztak be ilyennel, hogy lehúzzanak. Csak én mindig figyeltem a visszaadásra.
Ezután figyelj te is, és azonnal reklamálj. Tudod, a kasszától való távozás után...
Nyeld be tanulópénznek.
Nordfish vagy Nordsee a neve!
Hal ételek vannak lekinkább. Egyébként egy kimondottan nagy cég.
Székhellyel stb.
Arra gondoltam, hogy talán jelentenem kéne ott, (nem az 1000ft-om miatt) csak, hogy tudjanak róla! Hátha legalább kapnak egy ejnye- bennyét.
Vagy senkit nem fog érdekelni? Lopjunk csak a vevőktől?
Tudom, hogy én voltam figyelmetlen! Igen! Olyan fáradt voltam edzés után, hogy csak egy ágyikóra vágytam, az étterembe ülve elaludtam majdnem.
Én hibáztam!
De ez nem jogosítja fel őket arra, hogy átverjenek, majd a szemembe hazudjanak.
Azért, mert átvertek nem sokat tehetsz.
Viszont az, hogy nem adták át a vásárlók könyvét (így hívják) nem, hogy gáz, de törvénytelen is, komoly bírságot szabhat ki rájuk a hatóság.
Első körben ha a Nordsee központját megkeresed és jelzed a történteket szinte biztos, hogy kivizsgálják az esetet.
Láttam a kasszás arcán, (mert elmosolyodot, mikor mondta, hogy 1000 - ot adtam) hogy hatudik! Egyszerűen érezhető volt...
Még el is hittem volna, ha elég hihetően mondja gyözköd.
De mikor megszólalt már biztos voltam benne, hogy bizony ő adott rosszul adott vissza.
A töbiek arcán csak meglepetséget láttam, ők nem tudták, hogy kinek van igaza... inkább kimaradtak belőle, csak néztek guvadt szemekkel.
Nem akarok semmilyen kivizsgálást, csak azt, hogy ne alkalmazzanak ilyen embereket... annyi más szakma van! Miért pont a pénzt bizzák az ilyenre rá???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!