Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék Pénzt szerezni...

Honnan tudnék Pénzt szerezni hogy élhessek?

Figyelt kérdés

24 vagyok 15 éves korom óta melózok, anyám 10 éves koromban lelépett fatertől aki ivott 12 évesen vettek el, állami gondozásban voltam, megszöktem többször mert vertek ott.. 14 éves korom óta egyedül élek, mikor hol, 18 óta már legálisan és azóta melózhatok is legálisan de kiszámláztak nekem 3,6 milla adótartozást 50% vonnak fizuból jó 5éve már nem melózok bejelezve vagy csak 1-1 hónapot amíg az apeh megtalál.

Nincs kinek bizonyítanom csak egy nagyim van aki már szinte nem is él, fel sem ismer, járni enni se tud...

gimit estin kijártam jogsim van de még sose vezettem mióta leraktam, öltönyöm nincs, 1-2ruhám van ki tudom mosni őket, fürdök, ápolt vagyok, nem iszom egy koltyot se soha, nem cigizek, nem drogozok, agresszivitás csirája sincs meg bennem, de a gyűlöletem nem tudom leplezni az 1-2ezer forintos kávét iszogatókkal szemben. Elég helyes vagyok arcom szép de dagi vagyok (ez az arcomon egyáltalán nem látszik)

Azért írom ezeket mert külföldre akarok menni az euwrokel kell 700 font és nyelv tudás ami szintén pénz ha magamnak tanulok egy 100 asból kijöhet, számító gépem telom, nincs segélyeket, támogatásokat nem kaphatok!

700font = 300k + angol= 100k

honnan szedjek össze enyi pénzt?

Melómból 110et keresek, ha nem fizetem a tartozásokat akkor 110-120 közt ki tudok jönni belőle! de semmiféle matekkal nem jön ki ezer év múlva se a 400 ezer ft!

Hitel, kölcsön, munka ötlet tipp bármi ami legális érdekel!

előre is köszönöm!

2015. márc. 2. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséged van?Nyelvvel hogy állsz?
2015. márc. 3. 09:04
 2/2 anonim válasza:
Bank revolver si maszk hatarozotsag es es 10 ev ujhely
2015. márc. 24. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!