Ha adott egy kiváló minőségű és friss tartalmú oldal hogyan tudok látogatottságot szerezni?
SEO kizárt, mert a kulcsszavak nem jók (kevés havi keresés).
Olyan megoldás érdekel, ami nem sok pénzbe kerül, de hatásos, szép lassú de biztos elvet követve.
Facebook kampány? Célzott lájkok?
Szórólap mennyire éri meg?
Egy speciális információs portál lenne szó, ami arra a bizonyos témakörre fókuszál csak, de nagy igény van rá, és most eléggé érinti a társadalmat, attól függetlenül hogy a long tailek nem a legjobbak sajnos a gugliban....
Azt hallottam manapság a minőségi weboldalak vannak előnyben, amelyek friss és biztos információkat, híreket tartalmaznak, és nem akarják az embert lenyúlni, vagyis hasznos az emberek számára. Ha igen, akkor megosztják a tartalmat, van rá esély?
Csak reklámbevételű oldal lesz egyenlőre, esetleg később e-book de az a jövő kérdése...
Üdv.
Én célzott facebook, adwords kapányt mondanék meg persze kell egy szépen karban tartott facebook oldal neki. Valóban a friss, hasznos tartalom a legjobban kifizetődő magasan.
Egyébként ha vannak még más vagy jobb módszerek azok engem is érdekelnének mert én is érintett vagyok
"kiváló minőségű és friss tartalmú oldal"
Ezt a célközönségnek kell megítélni nem neked.
Köszi!
A CÉL, hogy megfogjam a látogatókat, mentsék el legalább könyvjelzőbe vagy lájkolják az oldalt és osszák meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!