Hogyan tudnék pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
18 éves szegedi gimnazista lány vagyok, és nagyon szükségem lenne pénzre. Az a baj, hogy iskola mellett nem sok időm lenne diákmunkára, + nagy a túljelentkezés, több helyre is jelentkeztem már de még csak vissza sem írtak. Tudnátok valami diákmunkát amire elég hétköznap 2 nap, + hétvége ráérés? Nagyon rossz helyzetben vagyok és teljesen el vagyok keseredve, nem tudom, mit csináljak.2015. febr. 21. 20:29
1/5 anonim válasza:
"Nagyon rossz helyzetben vagyok és teljesen el vagyok keseredve, nem tudom, mit csináljak."
Fordulj Jézushoz. Ha ő nem segít, marad a prostitúció.
2/5 anonim válasza:
Ha valamiből jó vagy, vállalj korrepetálást.
3/5 anonim válasza:
A pénzt nem szerzik, hanem megdolgoznak érte, kisanyám!
4/5 anonim válasza:
ha csinos vagy, valami pénzes idősebb pasi biztos támogat
amúgy meg el lehet menni hétvégén is dolgozni
5/5 anonim válasza:
Ha tudsz nyelveket, akkor esetleg oDesk.com vagy Elance.com, szabadúszó fordítási munkákat vállalhatsz.
Ha nem, próbálkozz olyan oldalakkal, mint a nyitvatartas24.hu... nyitvatartási idők bejegyzéséért fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!