Hogy lehet elküldött pénzt vissza szerezni Paypal-on?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy átvágtak....fizettem egy összeget , ami ugye nem teljes volt legalább, és nem kaptam semmit érte.. valahogy vissza lehet szerezni azt a pénzt?
Irtam a paypal-nak ök lazán leráztak.
Facebookon letilott a jóember gmailon irtma neki válaszolt is, azt irta hogy elküldte, de ennek már 2 hete... valami ötlet??
2014. okt. 22. 18:38
2/4 A kérdező kommentje:
akkor hog ylehet biztonságosan "fizetni" láttatlanban? tényleg nem értem hogy a mai k*baszott világban ezt nem tudják megoldani sehogy sem. szánalmas :@
2014. okt. 22. 18:44
3/4 anonim válasza:
Például megbízható oldalakon. Amazon, Bookdepository, Ebay. Fizethetsz előre.
4/4 A kérdező kommentje:
ja tudok rola, de a mostani divat, az hogy a postán csorják el a cuccot....ugy vásároljatok, föleg ha drága valamit vesztek.
2014. okt. 22. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!