Darnay DAdrian2000 kérdése:
Valahogyan lehet gyorsan online pénzt szerezni? Persze úgy hogy nekem ne kelljen pénzt beleáldoznom?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 22:20
1/4 anonim válasza:
ha lehetne mindenki azt csinalna, es senkinek sem kellene dolgoznia :)
2/4 anonim válasza:
Ha 18 éves, gyönyörű lány vagy, akkor lehet. Ld. pl. [link]
4/4 anonim válasza:
persze hogy lehet! MO-n minden 3ik ember igy szerez pénzt, különben a statisztikák szerint középafrikai színvonalon kéne élnünk... www.ingyenpenz.hu vagy www.freemoney.org és itt regisztrálsz megadod a számlaszámod meg a pontos(!!!) adataid és amennyi pénzt le akarsz hívni egy hónapban (egy magyar állampolgár 150.000 Ft-ot tud lehívni egy hónapban) és 3 napon belül meg is érkezik a lóvé... én is nem rég végeztem az egyetemen, de mióta tudok erről, azóta munkát se keresek...saját lakásom van, a 150ből meg elvagyok, annyira dolgozni sincs kedvem...:P amugy a pénz közvetlenül az unio központi bankjából jön ha érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!