Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire elég 130000Ft havonta...

Mire elég 130000Ft havonta Budapesten egyedül?

Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 19:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100 a rezsi plusz a bérlet/benzin, 30 a kaja
2015. márc. 10. 11:16
 32/37 A kérdező kommentje:
# 30 - Ez nem válasz a kérdésre, és az én helyzetemre nem hasznos, mellesleg több kellemetlen ellenpéldát hallottam albérlettel kapcsolatban. Nem fizetek másnak azért, hogy neki gyűljön a lóvé, és közben nekem sose legyen saját otthonom.
2015. márc. 10. 12:43
 33/37 A kérdező kommentje:
Én lezártnak tekintem a kérdést, a hasznos válaszokat köszönöm, a számomra értéktelenek nem ismerik a helyzetemet, de ugyanilyen helyzetben ők se cselekednének másképp. A személyeskedéseket nem veszem fel, mert nem ismertek.
2015. márc. 10. 12:46
 34/37 anonim ***** válasza:
Egy szobára rezsivel. Ez olyan 40-60e kiadás fixen, ez a legkényelmesebb döntés sztem ennyi pénzzel. Marad pénzed kajára, külön szobád van, ami jó, de van társaság, ha akarod. Egy garzon min 70-90e, nem éri meg. Ha van szobatársad egy min 2 szobás lakásban, tehát 3-4en laktok, akkor akár 25e-ből is kijöhet egy albi. Ez utóbbi sem olyan rossz egyébként. Én 8 évet laktam koliban. Ha kelett a szoba vkinek (csaj ügyben), megszerveztük. 7végén szinte mindig csak én voltam ott, a többiek hazahúztak. Enélkül azért nehéz lett volna elviselni. 3 szobatársam volt, ált jól megvoltunk.
2015. márc. 10. 15:39
 35/37 anonim válasza:
0%
Jesszus még mindig vannak olyanok, akiknél a feltett kérdés nem jut el az értelmi szintig...hányszor ismételje el még, hogy nem albérleti árakra kiváncsi?
2015. márc. 11. 10:31
 36/37 anonim válasza:
34-es: igen, annyira jott tett neked a 8 ev koli, hogy mar egy egyszeru kerdest sem tudsz ertelmezni!
2015. márc. 11. 10:34
 37/37 anonim ***** válasza:
Ha nem az albi érdekli (pedig a költségei felét az teszi ki), akkor a válasz: pont arra, mint 100e otthon. A boltokban minden ugyanannyi, mint bárhol máshol. Csak több van és többől választhatsz. Egy hétvégi buli ha kocsmázni megy, 2-5000, de lehet 50e is. Semmi külonbség egy nagyobb városhoz képest. Csak több buliból választhat.
2015. márc. 17. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!