Kitől 'nyerek' pénzt a tőzsdén?
utolsó válaszoló, már kb 3x írtam, hogy Opciós kereskedés érdekel, nem forex
Utolsó előtti: bocs, de a tanácsokról szó sem volt :) az teljesen más dolog, a kérdéseim sem ezzel kapcsolatosak voltak - ha elolvastad.
#22#:"Na úgy látom senki nem adott értelmes válaszokat neked úgyhogy majd én"-nos,ez nem sikerült neked.Lekezelőnek,nagyképűnek lenni annál inkább.
"Ha nyersz a tőzsdén"-a tőzsdén nem nyerni kell,hanem pénzt keresni.Megtanulod,begyakorlod,és nem nyertes leszel,hanem konzisztens kereső.
" mindenképp válts opcióról forexre. "-miért pont forexre,amikor az indexek és az árupiaci termékek (olaj,arany,stb) sokkal jobban mozognak?Én pl a DAX-ot kereskedem,nem véletlen.
" De előre szólok nem olyan könnyű jónak lenni ebben a szakmában"-ebben egyetértünk.
"énakkorismindentjobbantudok" mentalitással szóljanak bele mindenbe amihez halvány lila finguk sincs."-na,itt saját magadról beszéltél! :DDD
üdv:egy öreg tőzsdei kereskedő
22-es vagyok
Ne próbálj belekötni minden apróságba. A nyerés kifejezést azért használtam mert a kérdező is így kérdezett rá. A másik válaszodra: tőkeáttétel
Ne próbáljak belekötni minden apróságba,túl későn szóltál,már megtettem! :)
Az indexek,arany,olaj,stb.szintén tőkeáttételes termékek.
Arra jöttem rá,hogy te egy újonc vagy.
Azt azért remélem tudod,hogy az opciózás is tőkeáttételes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!