Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kitől 'nyerek' pénzt a tőzsdén?

Kitől 'nyerek' pénzt a tőzsdén?

Figyelt kérdés
Tegyük fel regisztrálok az OptionFairhez, 70.000 ft az alapösszeg. TEGYÜK FEL, értek a kereskedéshez és 10 nap múlva 150.000ezren áll a számlám.. Kitől nyertem el a pénzt? A brókercégtől? Csak, mert furcsa, hogy a brókercégek támogatják a sikeres kereskedést.. vagy a pénz a semmiből jön? Az egyértelmű, hogy az elbukott pénz az elvész valahol. De ha profitálok.. Kitől nyerek tulajdonképpen? Köszi a válaszokat!

2015. márc. 1. 13:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló, már kb 3x írtam, hogy Opciós kereskedés érdekel, nem forex

Utolsó előtti: bocs, de a tanácsokról szó sem volt :) az teljesen más dolog, a kérdéseim sem ezzel kapcsolatosak voltak - ha elolvastad.

2015. márc. 3. 21:45
 22/28 anonim válasza:
0%
Na úgy látom senki nem adott értelmes válaszokat neked úgyhogy majd én. Ha nyersz a tőzsdén /opció (ugyanaz lényegében mert devizával kereskedsz) valahol valaki a világban bukik rajta, de ez nem feltétlenül rossz neki. Gondolj bele mit kezdenének a vállalatok a nemzetközi kereskedelemben ha nem tudnának pénzt váltani (ami részben neked is köszönhető). Az egyszerű turisták? Nekik akkor, abban a pillanatban nem számít, hogy a pénzváltás után 0.001%kal kevesebbet ér a pénzük. Pénzt nyerhetsz a jegybankoktól is, ami szintén nem feltétlenül "rossz " nekik mert ösztönözi a vezetőket a felelősségteljes kormányzásra. Van még erre ezernyi példa de most nem megyek bele. Ha tényleg komolyan szeretnéd csinálni akkor azt ajánlom ismerkedj meg az alapokkal (kereslet/kínálat stb.) és mindenképp válts opcióról forexre. Könnyebbnek tűnhet, nagyobb eséllyel a nyerésre de valójában nem az és ezt a látszatot ki is használják a brókerek (magasabb a díj a pozíciók nyitásának, ha nyersz kevesebbet nyerhetsz mint amennyit veszíthetsz stb.). De előre szólok nem olyan könnyű jónak lenni ebben a szakmában mint amilyennek tűnik, az ügyleteid másik oldalán egyetemet végzett nálunk sokkal okosabb emberek vannak. Akik pedig azt mondják, hogy ezek a csúnya brókerek mind ellenünk vannak azok előbb olvassanak utána, tájékozódjanak, ne pedig a tipikus magyar "énakkorismindentjobbantudok" mentalitással szóljanak bele mindenbe amihez halvány lila finguk sincs.
2015. ápr. 2. 22:02
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Fú, utolsó, te tényleg nagyon okos vagy!! Te ebből diplomáztál, ugye?!?
2015. ápr. 2. 22:10
 24/28 anonim ***** válasza:

#22#:"Na úgy látom senki nem adott értelmes válaszokat neked úgyhogy majd én"-nos,ez nem sikerült neked.Lekezelőnek,nagyképűnek lenni annál inkább.

"Ha nyersz a tőzsdén"-a tőzsdén nem nyerni kell,hanem pénzt keresni.Megtanulod,begyakorlod,és nem nyertes leszel,hanem konzisztens kereső.

" mindenképp válts opcióról forexre. "-miért pont forexre,amikor az indexek és az árupiaci termékek (olaj,arany,stb) sokkal jobban mozognak?Én pl a DAX-ot kereskedem,nem véletlen.

" De előre szólok nem olyan könnyű jónak lenni ebben a szakmában"-ebben egyetértünk.

"énakkorismindentjobbantudok" mentalitással szóljanak bele mindenbe amihez halvány lila finguk sincs."-na,itt saját magadról beszéltél! :DDD

üdv:egy öreg tőzsdei kereskedő

2015. ápr. 3. 12:40
 25/28 anonim válasza:

22-es vagyok

Ne próbálj belekötni minden apróságba. A nyerés kifejezést azért használtam mert a kérdező is így kérdezett rá. A másik válaszodra: tőkeáttétel

2015. ápr. 4. 01:32
 26/28 anonim ***** válasza:

Ne próbáljak belekötni minden apróságba,túl későn szóltál,már megtettem! :)

Az indexek,arany,olaj,stb.szintén tőkeáttételes termékek.

2015. ápr. 4. 16:11
 27/28 anonim válasza:
Na rájöttél magad is akkor miről van szó? 😀
2015. ápr. 5. 13:03
 28/28 anonim ***** válasza:

Arra jöttem rá,hogy te egy újonc vagy.

Azt azért remélem tudod,hogy az opciózás is tőkeáttételes?

2015. ápr. 5. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!