Hogyan keressek pénzt 13 évesen?
Nagyon szeretnék egy Converse tornacipőt és álmaim cipőjét a barátnőm tudna hozni Amerikából 10.000-ért. Egy hét alatt hogyan gyűjtsek annyi pénzt össze, ha anyukám nem ad bele semmit. meggyőzhetetlen mert szerinte egy tornacipő nem ér meg ennyit. segítsetek.
Amúgy meg már megvan 1500 szóval légyszi nagyon számítok a segítségetekre.
Ha valaki vicces kedvében van ne itt válaszoljon :)
Jah és kutyasétáltatás bevásárlás sajnos nem jöhet szóba mert csak most költöztünk a környékre én pedig elég vékony alkat vagyok így néhány nagy kutya sétáltatásánál lobognék a póráz végén :O :D
ha a teszvesz és a vatera számlaszámot kér, akkor irány a " www.jofogas.hu "Én tegnap felraktam kb 20 ruhát és nem kell semmi más se számlaszám ses semmi és hamar belejössz:D
Jahh és én is manit keresek:D
12/F
A szerveid árából 10-et is vehetsz....de most őszintén egy tornacipő csillaggal a zoldalán? Tényleg rohadtul nem ér meg ennyi...600 a kínaiban egy tornacipő, fest be ruhafestékkel...
Mellesleg remélem nem amerikai zászlósról van szó, agyamra megy ez az amerika fanklub, mi ez a nyalás amerikának? Magyarnak lenni már ciki?
Mostmár tökmindegy, gondolom megvan a cipő. :D Szeritnem is hülyeség, az amerikai zászlós hülyeséget én sem értem manapság, én jól érzem magam magyarként is.
16/L
Veszel kétezerért egy tornacipőt, én még kettőért ráhamisítom neked a converse felvarróst.
Húgom is azt csinálta, hogy elkérte egy rokon csaj tönkrement conversét, leszettük a csillagot, egy grafikus barátnőm a natur fekélr kínai t.cipőt telerajzolta, aztán felvarrtam a JELET. Mindenki majd1 meghalt az osztályában, hogy olyan cipője lehessen mint a húgomnak. Na az egyedi volt.
Mi is "Amerikában" vettük. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!