Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Látott már valaki, küldene...

Paradoxa kérdése:

Látott már valaki, küldene valaki 5 millió Ft-s, nyertes Fáraók Kincse sorsjegyről készült fényképet? 800-Ft-s és nagyobb nyertes FK sorsjegy fotója is érdekel. Nem baj ha ki van takarva a kód. Cserélhetnénk ilyen fotókat azzal akit érdekelne.

Figyelt kérdés
Látott-e már valaki, illetve tudna-e valaki mutatni, azaz e-mailben küldeni egy 5 millió Ft-os, nyertes, Fáraók Kincse sorsjegyről készült fényképet, vagy szkennelt fotót? 800,-Ft-os vagy annál nagyobb nyertes Fáraók Kincse sorsjegy fotója is érdekelne. Nem baj ha ki van takarva a kód, nem az érdekel. Cserélhetnénk ilyen fotókat azzal akit érdekel a téma.

2015. febr. 28. 10:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy egyébként elolvastátok-e a kérdésemet és hogy korábban már írtam, ne itt beszéljétek meg, hogy szerintetek létezik-e egyáltalán nyerés a Szerencsejáték Zrt játékain. Ez nálam nem kérdés. Tudom, több millióan gondolják azt amit írtak itt többen, de egyrészt állatira unom, másrészt egyáltalán nem érdekel. Szerintem egy gyengeelméjű is többnyire képes felfogni, hogy nem a lottóról kérdeztem. Sajnálom, ha kissé goromba ez a válaszom, de azt hiszem eddig elég toleráns voltam. Olyanokkal szeretnék véleményt cserélni, akiket érdekel pl. az, hogy bizonyos kérdéskörben mi is a probléma lényege és mikor megvan a valódi kérdés, akkor a megoldást keresi először és nem azt, hogy miért is nem lehet megoldani.
2015. febr. 28. 14:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy a nyertesek nem vállalják fel a kilétüket és szerintem is teljesen igazuk van. De egyáltalán nem ez a kérdésem.
2015. febr. 28. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!