Van valakinek olyan ismerőse, aki nyert már valaha nagyobb összeget kaparósorsjegyen?
Figyelt kérdés
A minap elgondolkoztam rajta, hogy az én környezetemben senkiről sem tudok, hogy nyert volna és kíváncsi vagyok, hogy kik nyerik azokat a sokmilliós nyereményeket, amit a sorsjegyek ígérnek.2013. nov. 21. 19:01
1/7 anonim válasza:
Na igen. Ezen én is szoktam gondolkodni.
Keresztanyám nyert egyszer hatos lottón 600 valahányezer körüli összeget, meg egy videótékás 3 milliót lottón.
3/7 anonim válasza:
Majd gondolod, hogy hirré teszi bárki, hogy hali srácok, nyertem egy milkát kaparóson? Hol élsz te? A villamoson egy ülőhelyért az ember szájába sz*rnának párostul...
4/7 anonim válasza:
"Majd gondolod, hogy hirré teszi bárki, hogy hali srácok, nyertem egy milkát kaparóson?"
Jelentősebb összegű (bár nem milliárdos) lottónyereményről tudok, de sorsjegyről egyről sem. A lottót nem titkolják, de a sorsjegyet igen? na ne..
5/7 anonim válasza:
Én budapesti postán dolgozom és a környékbeli postáktól néha-néha halljuk hogy ott kapartak le milliós sorsjegyet.
6/7 anonim válasza:
Igen, nyertem nemrég 5 milliót, de csak a szűk család tudja.
7/7 anonim válasza:
nekem egy munkatársam nyert egy autót,majd pár hónappal később 200ezer ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!