Látott már valaki, küldene valaki 5 millió Ft-s, nyertes Fáraók Kincse sorsjegyről készült fényképet? 800-Ft-s és nagyobb nyertes FK sorsjegy fotója is érdekel. Nem baj ha ki van takarva a kód. Cserélhetnénk ilyen fotókat azzal akit érdekelne.
Amiket írtál azzal teljesen egyetértek. Viszont:
1. Természetesen nagyon is elhiszem, hogy vannak ilyen nyeremények.
2. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki nyerte.
3. Csak fotókat szeretnék látni a sorsjegyekről, kisebbek is érdekelnek, nem csak az 5 milliósról.
A kérdést nem azért tettem fel, hogy a különféle összeesküvés elméleteket itt adja elő bárki is. Kérlek vitassátok meg ezeket ott, ahol ez érdekel valakit.
Egyébként a már lezárt, tehát már nem árusított sorozatok esetében, maga a Szerencsejáték Zrt is feltehetné a nyerőosztályok egy-egy nyertes sorsjegyének fotóját az internetre. Egyrészt valamelyest eloszlathatná a kételyek egy részét, másrészt aki szeretné magában fejleszteni a képességet, hogy ráérezzen egy lekaparatlan sorsjegyre nézve, hogy nyertes, vagy sem, annak is megadná az esélyt. Ez utóbbival növelhetné a játékkedvet, ugyanis az emberek azt gondolhatnák, hogy erre ők is képesek lehetnek. Több játék = több bevétel a játékszervezőnek.
Bocs, hogy offolok, de ez nem így van:
"Nem léteznek a nagy nyeremények, ahogy a lottót sem nyeri meg senki. Csak bejelentik hogy "megnyerték", de valójában csak fantomarcoknak fizetnek."
Hallottam több embertől is, hogy ismer lottó 5-ös nyertest (nekem megbízható forrásnak tűnnek), illetve a szűk családomban is volt nagy nyeremény (sokmilliós), tehát ez az összeesküvés-elmélet baromság.
Kérdező, újra bocs, nem tudok fényképet mutatni.
Ja, én is folyton hallom hogy valaki hallotta valakitől akinek a barátjának szobatársának anyósát elvitték az ufo-k. Na és.
De nehogymá' azt higgye bárki hogy a számítógépesített világbannem azt a kombinációt húzzá ki, amivel a legkisebb a kifizetendő összeg nagysága, és hogy bárkinek a kezébe nyomnak csak úgy egymilliárdot.
Amúgyis, a Szerencsejáték Zrt bevallotta hogy mr a rendszerváltás előtt is megbundázták az összes húzást (behűtött golyókat húztak stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!