Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit jelent a hagyatéki tárgyal...

Mit jelent a hagyatéki tárgyaláson?

Figyelt kérdés
Az örökölt lakóházunk értékét a testvérem módosította a hagyatéki tárgyaláson. Kevesebbre ötszáz ezer forinttal.Hol lesz ennek jelentősége? Ő ott él a családjával. Előre nem beszélte meg velem.
2015. febr. 27. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Kerj hivatalos ertekbecslest, a testvered sajat ertekbecslese nem jelent semmit.

Amugy azert akarja kevesebbre ertekeltetni, mert akkor kevesebbet kell neked fizetni, ha ki akar vasarolni az oroksegbol (gondolom te nem laksz ott).

2015. febr. 27. 10:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Én ott a tárgyaláson elleneztem, csak olyan ideges voltam, hogy nem emlékszem mit mondott a közjegyző mikor van jelentősége. Szerepel végzésen különb

én az eredetileg megállapított összeg is.

2015. febr. 27. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Adófizetésben lehet jelentősége, meg illetéknél (persze, ha szülőtől örököltetek, akkor mindegy, hogy mennyi után illetékmentes, de egyéb esetben ez is számíthat.)
2015. febr. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!