Mit jelent a hagyatéki tárgyaláson?
Figyelt kérdés
Az örökölt lakóházunk értékét a testvérem módosította a hagyatéki tárgyaláson. Kevesebbre ötszáz ezer forinttal.Hol lesz ennek jelentősége? Ő ott él a családjával. Előre nem beszélte meg velem.2015. febr. 27. 10:29
1/3 anonim válasza:
Kerj hivatalos ertekbecslest, a testvered sajat ertekbecslese nem jelent semmit.
Amugy azert akarja kevesebbre ertekeltetni, mert akkor kevesebbet kell neked fizetni, ha ki akar vasarolni az oroksegbol (gondolom te nem laksz ott).
2/3 A kérdező kommentje:
Én ott a tárgyaláson elleneztem, csak olyan ideges voltam, hogy nem emlékszem mit mondott a közjegyző mikor van jelentősége. Szerepel végzésen különb
én az eredetileg megállapított összeg is.
2015. febr. 27. 10:47
3/3 anonim válasza:
Adófizetésben lehet jelentősége, meg illetéknél (persze, ha szülőtől örököltetek, akkor mindegy, hogy mennyi után illetékmentes, de egyéb esetben ez is számíthat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!