Van 180000Ft zsebpénzem mivel lehetne ezt megnövelni vagy mit csináljak vele?
Hello
Én 14 vagyok és csak annyit az euróról hogy lehet hogy érdemesebb lenne befektetni font-ba.
Annak jó az ára és nemrég olvastam hogy a nemzetközi bankszervezet vagy mi a csőd szélén lévő országok közé sorolja...
Ha ügyes vagy ezt ki lehet használni na de addig is várni kell amíg beüt a csőd...
Valutával akkor érdemes üzletelni, ha értessz hozzá. Különben ugyanannyi esélyed lenne a kaszinóban a pirosra vagy a feketére téve, 50-50%. Ha nem értessz hozzá, még jobb is a kaszinó, mert a valutaváltásnál van egy árfolyam különbözet, amit mindenképp levonnak tőled, az oda-vissza váltáson 2-5%-ot el fogsz bukni.
Konkrétabban. Ahhoz hogy érdemes-e Eurót venni az elkövetkező hetekben (2010. február végéig), az kell megtippelni, hogy
1, az áprilisi választások után az új kormány (feltehetőleg a Fidesz egyedül) mennyire engedi el a költségvetési hiányt, tehát mennyi pénzt fog hirtelen elosztogatni különböző intézkedésekkel
2, a Fidesz szavazók jobb hangulata alapján beindul-e a hazai fogyasztás
3, a nemzetközi hitelminősítők és befektetők milyennek ítélik meg a Fidesz máig nem ismertetett gazdasági programját
Le a kalappal, ha ezeket 13 évesen jól tudod megtippelni előre. Az angol font még nehezebb eset, hiszen nem ott élünk, nehéz véleményt alkotni róla, hogy a font/forint árfolyamra milyen tényezők hatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!