Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 180000Ft zsebpénzem mivel...

Van 180000Ft zsebpénzem mivel lehetne ezt megnövelni vagy mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 15:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16:20-as vagyok. Amennyiben csak ennyi idős vagy, akkor tedd a bankba inkább.
2010. febr. 13. 18:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom elhinni,hogy 13 éves vagy.Az euró a legjobb ötlet.Most szerintem nem érdemes bankba tenni,alig 6%-os alapkamat mellett nyugdíjas korodig sem lesz komoly pénz belőle.
2010. febr. 13. 18:13
 13/24 A kérdező kommentje:
És hány forintért érdemes eurót venni?
2010. febr. 13. 18:16
 14/24 A kérdező kommentje:
ja és csak az euró a legjobb vagy van jobb is pl.:dollár vagy valami?
2010. febr. 13. 18:17
 15/24 anonim ***** válasza:
A héten volt egy kis ugra-bugra az árfolyammal.De pénteken kb. 271-ért kaphattál volna.Azért nagy csodára ne számíts,nem valószínű,hogy 10-20 forintot szakíthatsz rajta.Ha most megveszed,és kivársz pl.275-ig,keresel rajta 3-4000 forintot.Ha bankba teszed,kb 1000 forintot kapsz egy hónapra,mínusz számlavezetési díj,nyereségadó,stb.
2010. febr. 13. 18:25
 16/24 anonim válasza:

Hello

Én 14 vagyok és csak annyit az euróról hogy lehet hogy érdemesebb lenne befektetni font-ba.

Annak jó az ára és nemrég olvastam hogy a nemzetközi bankszervezet vagy mi a csőd szélén lévő országok közé sorolja...

Ha ügyes vagy ezt ki lehet használni na de addig is várni kell amíg beüt a csőd...

2010. febr. 13. 19:18
 17/24 anonim ***** válasza:
A fonttal az a baj,hogy mivel drága valuta,ezért képes egyik napról a másikra 8-10 forintot változni,tehát nagyobbat lehet vele bukni.meg persze nyerni is.
2010. febr. 13. 20:03
 18/24 A kérdező kommentje:
és hány forintért érdemes venni fontot?
2010. febr. 13. 20:40
 19/24 anonim ***** válasza:
21%
13 éves gyereknek 180000Ft. Komolyan kifordul a gyomrom. Anyukádék nem tudnak mit kezdeni a kva sok pézükkel azt nyomatják neked. Afrikába meg éheznek. Undorudom az ilyen emberektől, komolyan elfogott a hányinger...
2010. febr. 13. 21:25
 20/24 anonim ***** válasza:

Valutával akkor érdemes üzletelni, ha értessz hozzá. Különben ugyanannyi esélyed lenne a kaszinóban a pirosra vagy a feketére téve, 50-50%. Ha nem értessz hozzá, még jobb is a kaszinó, mert a valutaváltásnál van egy árfolyam különbözet, amit mindenképp levonnak tőled, az oda-vissza váltáson 2-5%-ot el fogsz bukni.

Konkrétabban. Ahhoz hogy érdemes-e Eurót venni az elkövetkező hetekben (2010. február végéig), az kell megtippelni, hogy

1, az áprilisi választások után az új kormány (feltehetőleg a Fidesz egyedül) mennyire engedi el a költségvetési hiányt, tehát mennyi pénzt fog hirtelen elosztogatni különböző intézkedésekkel

2, a Fidesz szavazók jobb hangulata alapján beindul-e a hazai fogyasztás

3, a nemzetközi hitelminősítők és befektetők milyennek ítélik meg a Fidesz máig nem ismertetett gazdasági programját

Le a kalappal, ha ezeket 13 évesen jól tudod megtippelni előre. Az angol font még nehezebb eset, hiszen nem ott élünk, nehéz véleményt alkotni róla, hogy a font/forint árfolyamra milyen tényezők hatnak.

2010. febr. 13. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!