Hogyan osszam be a zsebpénzem a következő hónapokban?
Szóval:
Most jelenleg 16.500 FT-om van.
Már vettem egy barna bőrdzsekit ebből.
DE,még ruházati dolgokból kell vennem:
1 lovaglócsizma: nem tudom,hogy bőrt vagy gumit vegyek-e.Bőrt azért mégis csak jobb lenne,az pedig olyan 35e. FT körül vannak.
Még kéne venni ehhez egy fekete elegáns kabátot,amit már meg is találtam 22.e FTért.
De jön a szeptember és sokat költök külföldi magazinokra is.Egy magazin kb.3000 FT. és kb 4-et akarok megvenni.
Amit a szüleim fizetnek:
A magazinból 3-at kifizetnek szerintem,akkor nekem csak egyet kell.
Marad 13.500 ft kb.
A kabátból csak kb 5-6 ezret akarok kifizettetni velük,szóval meg is lenne a kábet is.
A csizmával van a baj.Októrbertől fog kelleni csak,mivel akkor van olyan idő.Sulikezdéstől számítva hetente 1000 ft zsebpénzt kapok.Szeptember 5 hetes = 5.000 FT.
a csizma 35.000-5000=30.000,csak hogy ennyit nem fognak kifizetni,kb a felét,15-öt kifizetnek.
De honnan fogok én 15ezret összeszedni?
ha megoldható akkor fizessék ki ők és majd a zsebpénzből visszaadod.
más ötletem nincs:S
- Gyűjtsd össze otthon az üvegeket és váltsd vissza : ez is valami...
- Kérj pénzt nagymamától, nagypapától...
- Menj el dolgozni (szeptemberig még dolgozhatnál 2 hetet!)...
- Kezdj el sírni anyukádnak októberben, hogy fázik a lábad és neked csizma kell, aztán valahogy adagold be a lovaglócsizmát ("mindenkinekilyenvanasulibankészégéshanekemkínaileszalábamooooon")...
- Muszáj ilyen drága magazinokat venni?... Ezeket a könyvtárban is elolvashatod, vagy a barátnődnél... Tele vannak hülyeségekkel, próbáld csak ki, rá fogsz jönni, remekül kibírható az élet ilyen baromságok nélkül!...
- UTCÁRA akarsz lovaglócsizmát hordani???... Ez elég nevetséges lesz!... Mi lenne, ha normális csizmát vennél???...
- FIGYELJ! Tanuld meg : Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!...
Remekül megvan az emberlánya "elegáns fekete kabát" és "lovaglócsizma" nélkül is... Próbáld csak ki!...
azt elfelejtettem írni ,h 15/F
a nagyszüleim távol élnek,így az kilőve.
a lovaglócsizma,bizony az utcára kell.
a magazinokat sajnos könyvtárban nem találom meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!