Én nem értem. Hogyan lehet, hogy vannak emberek akik folyamatosan 80%-ban nyernek sportfogadáson? Pl tippmix vagy netes fogadás?
Miért, simán fel lehet tenni egymillió forintot is a tippmixre, csak több szelvényen. Ne csak a megszokott dolgokban gondolkodj.
Nem tudom,én még nem probáltam feltenni nagyobb összeget,ekkorát meg nem is fogok,mert nincs is,de ha lenne akkor se tennék fel ekkora összeget.Szóval nem tudom,hogy ha pl valaki fel akarna tenni pl 5 millio forintot,akkor azt engednék e?
Kérdező, függ az irodától és az eseménytől, a tippmixet hagyjuk, annál csak az olyan hülyegyerekek játszanak, mint a 19-es válaszoló, most nincs kedvem kiszámolni, de a kifizetési ráta legalább egy tizeddel alacsonyabb lehet mint mondjuk a Pinnaclesportsnál vagy a Betfairnél. Egy NFL döntőre sokkal esélyesebb hogy fel tudsz tenni 10000 eurót mint mondjuk egy NB1-es meccsre. Egyik iroda sem szereti ha valaki nyerni tud náluk, tipikus példa a bet365, regisztrációkor hatalmas limitek, de elég ha nyersz egy-két rafkósabb fogadást max téttel, akkor 100% hogy jön a korlát, ami a bet365-nél azt jelenti hogy az eredeti tétek 1%-ával tudsz ezentúl fogadni, ami egy nyerő fogadónak azt jelenti hogy withdraw, és jöhet az újabb számla egy más ember nevével (személyi igazolvány képekből be kell tárazni). Beléptem most egy rég lekorlátozott bet365-s számlámra, a Fradi - Győr H 1.83-ra a max tét kemény 3.9€. Bwinnél is szeretnek korlátozni, volt már olyan számlám ahol 1€-ra korlátoztak le, de ez se volt rossz számla :
Ez meg egy bet365-s számlám volt, direkt az NFL meccs miatt csináltam:
Elkezdődött a meccs, nyertem is.. a 2. negyedben lekorlátoztak a köcsögök.
Itt viszont valamiért egész sokáig engedtek nyerni... persze aztán jött a korlát :)
Ááh, ezt benéztem :) Természetesen a 20-as válaszolóra gondoltam mint hülyegyerek :)) Bár, ha jobban meggondolom, ezt a képet sem a neten találtam :)
Tippmixen amúgy mostanság 500K kell telefonálni (a tavalyi VB-ig 100K volt a limit) a lottózósnak be a központba engedélyért, van hogy a parasztok eközben viszik le az oddsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!