Én nem értem. Hogyan lehet, hogy vannak emberek akik folyamatosan 80%-ban nyernek sportfogadáson? Pl tippmix vagy netes fogadás?
Én is nagy téttel játszok, kedvenceim az 1.2 -es és 1.3 -as oddsok.
Havi 300-400 ezret szoktam kaszálni!
Én a duplázásba nem hiszek.Ott csak szaladsz a pénzed után.Elöbb utóbb,úgy mint a rulettnál,bejöhet egy hosszú bukó széria,ami kitudja meddig tart.
Tegyük fel 2-es oddsokra fogadsz.200,400,600,800,1600,3200,6400,12800,25600,51200,102400.Látható ha 11-szer nem jön be,akkor ki az a hülye,aki 200 ft reményébe feltesz 100 ezer ft-ot?Én biztos nem tenném...
"Ismerek embereket,neten is olvastam pár sztorit,vannak akik 70%-os "hozamot" érnek el sportfogadással."
A helyzet az, hogy ők nagyon valószínű, hogy hosszabb távon közel sem érnek el ekkora hozamot, csupán a vesztes mixeiket "elfelejtik" megemlíteni.
"Miket néznek vagy mi alapján döntik el,hogy mondjuk egy 1.8 odds-os csapat tuti nyerni fog?Mi a titkuk?"
Tuti tipp nincs.
"Nincs olyan hónapja hogy minuszba zárna."
Vagy nem mondja el.
Tájékozottsággal, megfelelő stratégiával és persze jókora matekkal lehet akár huzamosabb ideig is nyereséges az ember, de egyáltalán nem biztos, hogy a következő hónapja is az lesz.
Az általad felvázolt Maringale-módszer meg túl azon, hogy brutális nagy tőke mellett sem biztos, hogy nereséges, számtalan veszélyt rejt magában.
"Valójában a módszer csak akkor működne, ha a játékosnak végtelen sok pénze lenne, és bármilyen sokáig, és bármekkora tétekkel játszhatná a játékot. A valóságban előbb-utóbb bekövetkezik egy olyan hosszú vereségsorozat, ami alatt elfogy a pénze, vagy eléri a megengedett maximális feltehető összeget. Így a martingale-t játszók általában sok kis nyereség után egy katasztrofális veszteséggel fejezik be a játékot."
Ezért írtam, hogy ne csapatfüggő dolgot fogadj meg, mert az lehet, hogy rossz formában van egy csapat, és nem nyer 7-8-szor egymás után, mint pl nemrég a City.
De ha arra fogadsz, hogy lesz 2 gól, az 4 meccsől 3-szor bejön, tök mindegy, milyen csapatokkal, és meccset nyerni sem kell hozzá, jó az 1-1 is. A menő bajnokságokban minimum 2,5-2,8-as gólátlag van meccsenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!