Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Én nem értem. Hogyan lehet,...

Én nem értem. Hogyan lehet, hogy vannak emberek akik folyamatosan 80%-ban nyernek sportfogadáson? Pl tippmix vagy netes fogadás?

Figyelt kérdés
Ismerek embereket,neten is olvastam pár sztorit,vannak akik 70%-os "hozamot" érnek el sportfogadással.Miket néznek vagy mi alapján döntik el,hogy mondjuk egy 1.8 odds-os csapat tuti nyerni fog?Mi a titkuk?Ennyire naprakészek és mindent kielemznek?Vagy mi a titok nyitja?
2015. febr. 25. 18:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

ma 09:40

Pontosan azért írtam,hogy a Martingale számomra felejtős,tanultam matekot.Én biztos nem tennék fel,100 ezer ft-ot 200 ft reményében.Ha ez sem jön be a következő körben 200 ezret kellene 200 ft-ért.Van olyan hülye aki ezt feltenné?Én tuti nem..

2015. febr. 26. 09:58
 12/24 A kérdező kommentje:

ma 09:42

Hát igen a gólok számára még talán lehetne probálkozni,bár én ott sem mernék tétemeléssel probálkozni...szerintem elöbb vagy utóbb az ember belefut egy olyan hosszú vesztő szériába,hogy az addigi pénze elvész amit addig megnyert.

2015. febr. 26. 10:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Azért azt jegyezzük meg, hogy a végén már nem pusztán a 200 forintért tennél meg százezret, hanem az addig elbukott kb. százezerért is.

A gólok száma meg szintén nem független a csapatoktól. Pl. a spanyol bajnokságban a Real Madrid meccseinek 83%-ában volt 2-nél több gól, a Granada meccseinek meg mindössze 33%-ában.

A spanyol bajnokságban a mérkőzések 50%-a végződött több, mint 2 góllal. Németországban 52%, az olaszoknál 49, angoloknál 50%. Az over 2,5 ODDS-a pedig ritkán kúszik 2,00 fölé.

2015. febr. 26. 10:21
 14/24 A kérdező kommentje:

Azért azt jegyezzük meg, hogy a végén már nem pusztán a 200 forintért tennél meg százezret, hanem az addig elbukott kb. százezerért is.

Hát igen,arról nem is beszélve.Én biztos nem mernék ilyennel probálkozni.Nincs biztosíték arra,hogy pl 20 kör után befog jönni.

2015. febr. 26. 10:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Sőt, matematikailag bizonyítható, hogy ez csak akkor lenne biztosan nyerő stratégia, ha végtelen pénzed és végtelen fogadási lehetőséged lenne.
2015. febr. 26. 10:36
 16/24 A kérdező kommentje:

ma 10:36

Ha végtelen pénze van valakinek,akkor meg minek szórakozzon ilyennel?Legalábbis én így gondolom,hogy az nagy hülye lehet,akinek sok pénze van,ilyennel kockáztasson.Arról nem beszélve,hogy egy idő után eléred a fogadási limitet.Sok mérkőzésre pl nem lehet feltenni 500 vagy 1000 eurónál nagyobb összeget.Szóval ez is olyan mint a rulettnél,eléred az asztal limitet,aztán oda minden,nem tudsz tovább emelni.

2015. febr. 26. 10:40
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Sporfogadásban nincs fogadási limit. Meg tudod fogadni ugyanazt többször, tippmixen is akárhány szelvényt feladhatsz, de én még 10 ezernél többet nem tettem meg sosem egy ilyen szériában.

Nem kell hozzá végtelen pénz, alaptéten el lehet kezdeni, hogy meglásd, hogy hogyan működik.

2015. febr. 26. 10:50
 18/24 A kérdező kommentje:

ma 10:50

Mi az hogy nincsen limit?Tippmixen is van,igaz ott megtudod tenni külön szelvényekről az igaz.Viszont online,sok sportfogadó irodánál,egy mérközésre csak egyszer tehetsz,tehát nem is engedné hogy többet fogadjál.Arról nem beszélve,hogy online igen is van olyan mérközés,amire egy bizonyos összeg felett nem fogadhatsz.

2015. febr. 26. 10:59
 19/24 anonim ***** válasza:

"Sporfogadásban nincs fogadási limit. "

Pfff.. ez igen, te valami nagy szaki lehetsz.

2015. febr. 28. 21:55
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Miért, simán fel lehet tenni egymillió forintot is a tippmixre, csak több szelvényen. Ne csak a megszokott dolgokban gondolkodj.
2015. márc. 1. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!