Létezik még valòs otthoni bedolgozás? 8 hònapos kismama vagyok és jò lenne egy kis plusz pénz.
Igen létezik, csak a valós bedolgozói munkákat többnyire ismerősökön keresztül szerzed meg.
Én is otthon dolgozom (gyöngyfűzés, sablonnal ékszerkészítések, matrica vasalások stb) jól fizet, de én is egy jó barátnő által találtam meg.
Nézz körbe barátok, rokonok, ismerősök között hátha valaki tud ajánlani valamit amit otthon tudsz csinálni.
Vagy csinálhatod azt amit a testvérem csinál.
Ő fordításokat vállal, emellett korepetál több nyelvből gyerekeket. Elég sokan mennek hozzá.
Vagy hirdetheted magad, hogy vállalsz vasalást. Egy barátnőm aki pici babával van otthon, minden nap a kicsivel együtt elmegy pár órára vasalni.
én se értem miért kell rosszindulatoskodni :( de számítottan ilyen megjegyzésre is!
tényleg csak egy kis plusz pénzt szeretnék én is letenni az asztalra. főleg ebbe a világba minden forint számít. és ha van lehetőség akkor miért ne éljek vele?
én azt javaslom, ha találsz ilyesmit írd be a googlebe a kapcsolattartó személy nevét.
annó én is ezt tettem s a google kiadott fórumokat, ahol ment az anyázás, hogy egy szélhámos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!