Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes4 napos kismama...

10 hetes4 napos kismama vagyok, és az állandó reggeli rosszullétből, áttértem az estire! Miért?

Figyelt kérdés
Napközben egész jól alakulok,este pedig off-on vagyok!
2014. júl. 26. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is igy volt de elmúlt :) nincs különösebb oka, ez van :) én este hànytam is, volt hogy éjszaka is, de inkàbb lefekvés ellőtt, még a 16-20. Héten is... Kitartást :)
2014. júl. 26. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2014. júl. 26. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg szerintem is.:) Nekem is ugyanigy volt este 5 utan enni sem tudtam mert minden kijott. De a 12-13 korul teljesen megszunt. Kitartast!
2014. júl. 26. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kezdettől fogva este voltam.rosszul, reggel.semmi bajom nem.volt. Este 8 után jött a hidegrazas szagundor, emelyges.
2014. júl. 26. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ti akkor nagyon "szerencsesek" vagytok.... ez a masodik terhessegem, 11 hetes vagyok, es 24 oraban rosszul vagyok a 6. het ota. Az elsonel ugyanez volt. Reggel, este, delben, delutan... barmikor tudok hanyni, a semmit is. A legrosszabb az allando rosszullet, hanyinger.
2014. júl. 31. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!