Van itt olyan kismama, akinél cserépkályhás szobába született a baba? Hogyan tartottál télen állandó és egyenletes meleget a picibabának?
Szia! Nekem sima kandallós, de nekem a tél egy rémálom. Hamar lehűl a ház, állandóan pakolni kell rá, már rettegek.
Állandó egyenletes meleget én nem tudok egyszerűen.
Nekem is ez a bajom :(
Hogy lehet ezt megoldani?
Állandó meleget kályhával csak úgy lehet, hogy este és éjjel is tenni kell a tűzre.
Még akkor is nagyon lehűl.
Mi eddig így csináltuk a férjemmel, aki éjjel felébredt wc-re vagy bármiért, az megrakta a tüzet.
most kicsit tartok tőle én is, első babás telünk lesz...
Késö este tegyél a tüzre,ha meg felkelsz éjjel etetni,akkor is tudsz rà tenni.
A szén jobban tartja a meleget,tovàbb ég,mint a fa.
köszi
olajradiátorunk nekünk is van, bár nem igazán szeretem. Szénnel nem fűtünk, csak fával, főleg azért, mert úgy néz ki, hogy ezen a télen csak egy szobában lesz egy új meemgcsináljuk a saját központi fűtést, akkor már könnyebb lesz.
Nem is igazán az a bajom, hogy kihűl a kályha, inkább az, hogy túlmelegszik. A picibabának 20-22 fokot kell tartani, nem? Mi lesz, ha nagyon felmelegszik a szoba? Lehet szellőztetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!