Lehet, hogy bajban vagyok?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy október óta nekem a fizetésemből tiltásra került a 33% sajnos. Egy munkaközvetítő által dolgozom egy cégnél. Viszont a cég úgy döntött, hogy egy másik közvetítővel fogja fogja folytatni a munkát.
Nos a történet az, hogy X közvetítő cég már nem von tőlem semmit sem (még 2 hónap lenne hátra) Hogy mi történt, nem kérdeztem még meg, de az érdekes az, hogy egy másik kolléganőmtől viszont ugyan úgy tiltják, ahogy eddig. Neki át lett adva. Nekem meg ezek szerint nem? :O
A kérdésem az lenne, hogy ebből nekem bármi nemű károm származhat? Vagy annak a közvetítőnek akkor is ki kell fizetnie? vagy vajon fizetve van, és akkor az engem már nem terhelhet?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Juszt László "A Tv ügyvédje" szinte minden műsorában foglalkozott ennek a cégnek a gátlástalanságával, ezért is mondtam, jobb lenne kinyomozni mi a tényállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!