900000 Ft-tal mihez kezdenétek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 21:19
11/18 Enikő64 válasza:
1/3-t(300ezer) valamilyen megtakarítási betétbe helyezném,lekötném hosszú távra. 300ezer lakásfelújítás,vagy valami üzletibefektetés , a megmaradt 300e. elkölteném csak úgy utazásra,egyéb szórakozásra.
12/18 anonim válasza:
Italra és Nőkre költeném a 90%-át. A többit elherdálnám :)
13/18 Vazul65 válasza:
2/3-a kifut egy piacképes szakmát és 1 év intenzív angoltanulást.
A másik 1/3-ból meg leléphetsz innen. Vagy még egy 1 év intenzív angoltanulás.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, tök jó ötleteket kaptam! Tanulás, átképezés, ilyenekre fogom költeni... : )
2015. febr. 6. 22:37
15/18 92krisz válasza:
nagy részét befektetném, kisebb részét bankban hagynám, ha sürgősen extra kiadásom lenne
16/18 anonim válasza:
Letenném a jogsit, plusz 1 képzést elvégeznék a szakmàmhoz, maradna úgy 400 azt félretenném.
17/18 cseri65 válasza:
még nem gondoltam rá , bankra biztos nem bíznám .
18/18 anagymegmondo válasza:
Szétszórnám az ágyon és belefeküdnék, majd azzal fényképezkednék és utca,házszámmal kiraknám a facebook oldalamra.
Én így költeném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!