Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 19 évesen lenne 1,5 millió...

Ha 19 évesen lenne 1,5 millió kapnátok mihhez kezdenétek vele?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 10:30
 1/9 anonim válasza:
90%

azért elolvashattad volna ezt a mondatok,mert se eleje se vége.

de ha lenne,megműtetném a kiálló füleim :p és elutaznék valami szép helyre

2014. okt. 17. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Először megtanulnék magyarul.
2014. okt. 17. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Félretenném, egyetem végére jól jön majd.
2014. okt. 17. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2 nyelvet és 1 szakmát megtanultam volna belőle a mai agyammal. Az akkori agyammal elvertem volna k*rvákra.
2014. okt. 17. 14:16
 5/9 anonim válasza:
82%

te mit tervezel? Kitaláltál már valamit?

Én vagy betenném valami lakásmegtakarításba, vagy tanulmányokra költeném. Persze 2-3százezret kivennék elkölteni. :)

2014. nov. 7. 11:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, ez kevés még bármire is ezért nem nyúlok hozzá
2014. nov. 7. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Ingatlant venni nyilván nem tudsz belőle. Azt viszont nem hiszem, hogy 19 évesen valaki ezt félretegye, ekkor kezd az ember élni.

Én azt hiszem, kocsit vettem volna belőle. Ma már nyilván a lakáshitelemre fordítanám, vagy a ház felújítására, de 10 évvel idősebb vagyok.

Egy utazás is jó ötlet, ha van kivel. És arra nem is kell ráköltened ennyi pénzt, ha csak nem Balira vagy New Yorkba akarsz menni. De ha pl. még nem jártál tengerparton, akkor maga az út 60-80 ezerből megvan, a többi a költőpénz. Ez busz, de repülővel is max 200 ezer, és örök emlék.

Egy laptop is befektetés, hisz azt majd esetlegesen a munkádhoz is tudod használni, ha olyan a szakmád. Ez is van 500 ezerért is, de 100-120 körül is jó gépek vannak már, az enyém 3 éve 90 ezer volt, és csak esztétikai hibái vannak, de működik.

Hát ennyi ötletem volt hirtelen.

2014. nov. 7. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozzál egy olyan vállalkozáshoz aminek van elképzelése, jövőképe és az általad rászánt pénzért részesedést kapsz a nyereségből. Semmiképpen ne tőzsdézzél és ne is add oda a pénzed senkinek, hogy majd ő forgatja.
2015. jan. 19. 14:29
 9/9 anonim válasza:

Vöjj, dőzsölnék! Ja, nem ám. Sose mernék hozzányúlni. Csak így apránként, ha szükség lenne valamire. (Ruha, cipő.) Igazából lekötném a pits.ba. Mert hamar elfogyna. 5 évre mondjuk. Addig kamatozik egy cseppet, meg nyomnék hozzá a keresetemből. Letenném a jogsit, és vennék egy autót.

23/L

2016. márc. 4. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!