Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenétek 110 millióval?

Mit kezdenétek 110 millióval?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem arra vonatkozik, hogy hogyan tudnánk minél gyorsabban eltapsolni, hanem hogy pontosan mit vennétek, mibe fektetnétek bele, és hasonlók.

Ugye minden pénzt el lehet költeni, én az okosabb megoldásokra vagyok kíváncsi :) Előre is köszi!

2014. okt. 2. 09:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
Kifizetnem a hitelt a hazon (ca. 60 millio). Vennek egy BMWt (20m) aa tobbit meg betennem a bankba, gyujtenek hozza, es vennek belole valoszinuleg egy lakast kiadni (70-80m)
2014. okt. 2. 10:07
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

első.

már értem is hogy van 60 milla tartozásod.

gyűjtenél te ? aki 20 misi-ért venne egy bmw.t. Bravó te aztán értesz a pénzéhez.

ÉN :

Vennék egy új autót mert ez eddig még kimard.

focus vagy astra max 6 misi.

Vennék 3 lakást Linzben és kiadnám magyaroknak. ebből simán jönne havi 600.000 jómagyar forint. havonta.

a többit betenném a bankba.

Aztán visszamennék dolgozni 2 hét rendkívüli szabi után.

2014. okt. 2. 10:16
 3/19 anonim ***** válasza:
19%

"gyűjtenél te ? aki 20 misi-ért venne egy bmw.t. Bravó te aztán értesz a pénzéhez. "

Hat ja. Azt nem irtam hogy 2 millat keresunk ketten az asszonnyal havonta nettoban. Ha haz meg jelenleg kabe 150 millat er.

2014. okt. 2. 10:57
 4/19 A kérdező kommentje:

Na, nem kell egyből egymásnak ugrani, ahhoz ott van a politika topic :)

Köszi mindkettőtöknek az ötleteket, jöhetnek még bőven.

2014. okt. 2. 12:31
 5/19 egy újabb válaszoló ***** válasza:
52%

Valószínű hozzácsapnám a többi eddigi megtakarításhoz (bef. alapok, föld, kisebb cég).

A ház hiába ér 150 milliót, ha nem a tiéd/tiétek.

20 millióért autót venni jó nagy marhaság, mikor az értéke drasztikusan csökken...

2014. okt. 2. 14:50
 6/19 anonim ***** válasza:
9%

"A ház hiába ér 150 milliót, ha nem a tiéd/tiétek"

Meg nem teljesen, de hamarosan.

Az meg csak jovedelem kerdese, hogy a 20 millios auto ertekvesztesege zavar-e vagy nem.

2014. okt. 2. 15:17
 7/19 egy újabb válaszoló ***** válasza:
56%
Hát nem tudom. Szerintem pedig gondolkodás kérdése. Ha már tudod, hogy megteheted, nem igazán érdekel. Legalábbis én így vagyok vele...
2014. okt. 2. 16:51
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
#3 bla bla bla, te is egy nagyot mondó 12 éves vagy 3as Iq szinttel!
2014. okt. 2. 18:03
 9/19 egy újabb válaszoló ***** válasza:
0%
Azzal, hogy egy nálad többet kereső, gazdagabb embert becsmérelsz, csak magadat minősíted...
2014. okt. 2. 18:14
 10/19 anonim ***** válasza:
65%

Betenném egy diverzifikált portfólióba (különböző országok bankjaikban, különböző devizákban értékpapírszámlákon tartanék mindenféle befektetési jegyeket, leginkább különféle országokba és szektorokba fektető részvényalapokét), és folyamatosan kivennék belőle kb. évi 6% hozamnak (annyit én bátran feltételeznék hosszútávon) megfelelő pénzt (ami nem olyan sok).

Így meglenne az anyagi függetlenségem, a tőkém is megmaradna, nem vennék semmi különöset, dolgoznék tovább...Nagyjából ugyanazok a problémáim lennének, mint most, csak egy jó színvonalú megélhetés lenne garantálva. Persze idővel valószínűleg kitalálnék valamit, hogy mi értelmeset lehetne még csinálni ezzel a tőkével, de lássuk be: tőkének ez nem nagy pénz. Azért ezzel annyira nem lehet virgonckodni, inkább vigyázni kell rá, mint a szemed fényére.

2014. okt. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!