Van-e lehetőségem hogy férjemmel és 10 hónapos gyermekkel Angliába menjünk több időre munkát vállalni?
semmi
kimész és ott mikor munkát találtál akkor megkapod a munkavállalásit.
azért azt elmondnanám, hogy egy kis koszos szoba bérlete is egy félhavi pénz egy munkás fizujábol (pl bolti pakoló). szóval ha a férjed jól beszél angolul és van egy szuper szakmája, diplomája amiért jól fog keresni és el tud titeket látni akkor nincs gond, fogod magad és kimész, ott bejelentkezel mintitthon mikor elköltözöl . azt nem tudom ott a tb hogy van (németeknél van családi tb).
de nekem sok diplomás ismerösöm szartpucolt mert a diplomája éppen egy fabatkát sem ért.
én azt ajánlom találjon a férjed valami szuper állást elöször aztán mehet a kis család is.
hasonlo kérdést màr tettem fel én is,de csk olyan vàlaszokat kaptam,amiben nem biztattak.
Nos:akkor indulj neki,ha tuti munkahely van,illetve szerzödéssel(nem feketén)
minden hivatalos papir kel(születési,utlevél,lakcimigazolo,erkölcsi)
és azok természetesen leforditva arra a nyelvre8hivatalosan)amit hasznàlni fogtok
Ha csak LEHET VAN MUNKA DE NEM BIZTOS,akkor inkàbb ne!!!!!!!!!!
én 2 éve voltam külföldön,(nem emliteném az orszàgot)ahol munkàt igértek,aztàn leültem a kisseggemre,és nem kaptam se munkàt,se semmilyen segitséget(bàr én egyedülàllo vagyok,és akokor 20,igy én nem adtam fel és kinnt maradtam(bàri munka(felszolgàlo,takarito9szinte fillérekért,és 2 éve még csak most jutottam tisztességes munkàhoz rendes fizetésse,azt is ugy hogy megtanultam ez idö alatt perfektül beszélni,és megismerkedtemegy olyan férfival,akinek vannak ismerösei..........
de gondolom igy babàval a làthATatlanba nem szivesen vàgol bele....
nem is ajànlom,mert csak megszenvednétek.
elöször jàrj utàna a tényeknek,és ha màst nem,akkor engedd a férjedet elsö honapban egyedül ki,hogy ö biztosan tudjon mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!