Gyes után kezdő kisovis gyermekkel milyen munkahelyekre lenne lehetőségem, hogy azért a kicsivel is tudjak lenni?
Figyelt kérdés
Az eredeti szakmám a műkörmözés, de oda nem voltam bejelentve és nem is tudok visszamenni oda ahol ezelőtt voltam. 1 évet dolgoztam benne ezelőtt, tehát még kezdőnek számitok. Itthon próbáltam de nem nagyon megy és a körülmények sem olyanok. jövőre megy a fiam oviba és lejárt a gyesem is. Muszály elhelyezkednem majd valahvá, de nem tudom hová, milyen úton induljak el. Mert úgye oviba beszokás, ettől is félek hogy fog e menni mert nagyon anyás és szinte egymás nélkül nem is nagyon járunk sehová. Hazavinni a oviból, és ha beteg lesz stb? Új munkahelyen nem nagyon örülnek ezeknek a dolgoknak. De mégis hátha van valami összeegyeztethető munkahely. Javaslatok, ötletek esetleg? Milyen munkák vannak, amik rugalmasak és a kicsivel tudok azért sokat lenni?2010. nov. 18. 00:14
1/3 anonim válasza:
A legtöbb munka alkalmat ad arra, hogy rugalmas maradhass.
Én azt javaslom, hogy elsősorban kisebb cégekhez pályázz, ahol csak pár ember dolgozik. Ugyanis általában elmondható, hogy minél nagyobb egy cég, annál rugalmatlanabb.
Előny leeht talán még, ha a cégvezető nő, neadjisten gyereke is van, mert akkor átérzi a helyzeted.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat elirtam, tehát jövőre megy a fiam oviba pont akkor amikor lejár a gyesem is.
2010. nov. 18. 00:39
3/3 A kérdező kommentje:
Mi számit kisebb cégnek? Nem sok tapasztalatom van. Ruházati eladó voltam azelőtt és voltam még nagyon régen telefonos adminisztrátor és újságosnál is dolgoztam. De ezek sajnos mind olyan munkahelyek ahol reggeltől estig kell dolgozni. Azt pedig a kicsi mellett sajnos nem tudok :(
2010. nov. 18. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!