Ilyen létezik? Hol lehet ennek utána járni?
Figyelt kérdés
Vettem valamit interneten. Az eredetinek hírdetett termék hamisnak tűnik. A márkának nincs magyarországi jogtulajdonosa.
Az eladó azt állítja, nem gondolja, hogy replika a termék. Elmondása szerint Magyarországon kereskedelmi forgalomba hozatali engedéllyel rendelkezik a márka árusításához. Hivatalos viszonteladótól vásárolja ő is, és úgy árulja tovább.
Igazándiból azt hol tudom megnézni, hogy ehhez a márkához tényleg rendelkezik-e ker.forg-ba hozatali engedéllyel?
Viszonylag nagy márka, de csak Plázákban árulnak ilyen termékeket.
Nekem egy kicsit sántít az is, hogy igazából az áru eredetét sem tudja egy eladó...
Hol tudok ennek utánajárni?
2015. jan. 23. 13:49
1/1 anonim válasza:
Első körben én a gyártót keresném meg. Ha valami spéci vagy drága termék akkor könnyen lehet olyan egyedi azonosító benne, ami alapján a gyártó meg tudja mondani, hogy valódi-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!