Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha törölték ma azt...

Mit tegyek ha törölték ma azt eladót az Ebayről, akitől tegnap vásároltam?

Figyelt kérdés

Ma kaptam az Ebay-től egy levelet, miszerint:"Our records show that you recently contacted or received messages from through eBay's messaging system. An unauthorized third party may have compromised this member's account security by accessing the account.We've taken action to restore this account to its original owner. Take extra caution with any communication you may have received from the compromised account. We are unaware of any problems with your own account. We sent this message only as a precaution. If you have received any messages from that seem suspicious, please feel free to forward them to us at spoof@ebay.com for review."

Ezek után gyanút fogtam és benéztem a kivánságlistámra és már nem voltak ott az eladó termékei.

Tegnap vásároltam és fizettem. Az eladó az árult holmijaira 3 pozitív visszajelzést kapott az elmúlt 12 órában. Mindez törölve, a régi eladási száma visszaállítva.

Van remény, hogy postára adja az árut és megkapom ? Vagy már kezdhetem visszakérni a pénzem ?

2015. jan. 20. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon valószínű, hogy a terméket nem adták a postára. Írj az Ebay-nek ők visszaszerzik a pénzedet.
2015. jan. 20. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja! nem árt ha ebaynak megírod , hogy mit vásároltál, mert úgy néz ki valaki jogtalanul használta azt az oldalt
2015. jan. 20. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Az Ebay volt kedves, már olyan ajánlatokkal teli e-mailt küldött, ami a tegnap vásárolt termék volt.....

Ha visszajön a pénz, akkor az paypal számlára megy, vagy egyenesen a bankszámlámra ?

A paypalról hogyan tudom visszatenni a bankszámlára ?

2015. jan. 20. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Hova kell írni az Ebay-nek a pénz visszkérésről ? Linket kérnék szépen ?

Azt a linket megtaláltam, ahol az áru linkjét kell mellékelni, de nekem nincs linkem, nincs ma délután törölték !!!

2015. jan. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!