Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen papírokat kérhet új...

Milyen papírokat kérhet új munkahely a felvételhez?

Figyelt kérdés

Nem dolgoztam egy ideje.

És mint utólag kiderült, amikor dolgoztam sem voltam bejelentve.

Most lenne egy jó munkahely, de papírokat kérnek, amiket az előző munkahelynek vagy a könyvelőmnek kellene kiállítani.

Milyen papírokat kell, vigyek.

Nem akarom bevallani, hogy nem volt előző legális munkahely és nincs könyvelőm.

Képesség, tudás, bizonyítványok megvannak. Tehát nem azt kell igazolnom

2010. febr. 6. 06:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Elözö "munkáltatói igazolás a munkahely megszünéséröl".

Ebben benne van ha pl ha le van tíltva fizetésedböl (nem fizettél gyerektartást vagy más tartozás miatt).

Sok munkáltató ezek nélkül nem vesz fel mert tévhitként megy hogy két bejelentett föállása nem lehet senkinek sem. Pedig annyi állásod lehet amennyit akarsz. Szerintem mond meg nyugodtan, hogy akkor még fiatal voltál és foggalmad sem vlt a bejelentés módjáról és te onnan soha egy büdös papírt nem kaptál így azt feltételezed feketén foglalkoztattak. ìgy igazából még nem volt bejelentett munkaviszonyod. Nem szégyen ez tuti megérti amunkáltató, nem hiszem hogy te leszel neki az elsö. ne hazudj semmi képpen sem.

2010. febr. 6. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!