Az eMag-ról hány nap alatt ér ide a csomag, a rendeléstől számítva?
Figyelt kérdés
Múlt hét szombat este rendeltem az emagról!
Jelenleg az írja, hogy "a futárszolgálat raktárában"!
Esetleg lehetséges az, hogy már holnap ide is ér! már csak azért is kérdezem, mert holnap amúgy is van még más elintéznivalóm is, és emiatt pont szabadnapon is leszek, és akkor így könnyebben is át tudnám majd venni!
2015. jan. 5. 19:45
1/1 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert én eddig csak az Exteme Digital-tol rendeltem és ott kint volt már a második napon, és hallottam, olyant is, hogy pl: egy emagtól rendelt termék csak 10 nap után jött meg :S ugye ez nem igaz?
Na meg, hogy Romániából hoznak mindent és elektronikai eszközökben szinte egyikben sincsen magyar nyelv?
2015. jan. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!