Hogyan adjam el a pólóimat? 15/L
Figyelt kérdés
Eladóvá vált, már az átvételkor két zenekaros pólóm, viszont ezt egyedül kell újra üzletbe bocsátanom. Nem hirdettem meg semelyik weboldalon sem, hiszen még azt sem tudom, hogy hogyan kell feladni postán, illetve honnan szerezzek buborékos zacskót. Hogyan adjam fel postán a címzettnek úgy, hogy utána megkapjam az összeget érte?2014. dec. 22. 17:30
1/3 A kérdező kommentje:
Mellékesen, a koromat azért írtam oda, hogy úgy legyenek szívesek elmagyarázni, hogy értsem.
2014. dec. 22. 17:32
2/3 anonim válasza:
Buborékos zacskót vehetsz nagyobb papír-írószer üzletekben.
A pólókat levélként tudod feladni (vagy ha nagyvárosban élsz személyesen tudod odaadni a vevőnek valahol).
A pólókat a borítékban postán tudod feladni, súlya miatt akár levélként (a levélfeladásos ablaknál vagy ha olyan sorszámot kérsz előtte).
Pénzt és a postaköltséget célszerű előre elkérni. Elutalják neked (vagy egy családtagod bankszámlájára) és ha megérkezett feladod.
Ha úgy szeretnéd, hogy akkor fizesse ki ha megkapta akkor utánvétellel kell postázni, de akkor jóval több lesz a postaköltség és lehet, hogy emiatt visszaküldik a csomagot.
A hibátlan állapotú póló reális eladási ára valahol az új ár 50-60%-ka.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
Postán ilyen csomagolót nem kaphatok?
2014. dec. 22. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!