Hol adjam el a zenekaros pólóimat?
Figyelt kérdés
Bocsánat a lehetséges rossz kategóriáért,nem tudtam ezt hova sorolni..
Facebookon is írtam csoportokba hogy kell-e valakinek,de senki nem jelentkezett..Ötletem sincs,hogy van-e olyan oldal,ahol el lehet adni ezeket?! Ahol lenne is rá jelentkező.
2014. jún. 7. 19:10
1/13 anonim válasza:
Nyilván olyan csatornákon ahol az adott zenekar rajongói biztos jelen vannak. Ott a legesélyesebb hogy találj vevőt.
2/13 anonim válasza:
Hasznalt polo, amiben ki tudja ki es hanyszor izzadt bele reszegen egy koncerten...? Ne mar, ember, te sem gondolod komolyan hogy valaki penzt adna ezekert...
3/13 anonim válasza:
Előző nézz már szét a facebookos hirdető oldalakon hogy az emberek milyen tömeges mennyiségben árulják a lehordott rongyaikat. :D
4/13 anonim válasza:
Rock-metálról van szó?
Nőiben? M-es méretben?
Amúgy Vatera, Olx stb.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) A második válaszát meg nem is veszem figyelembe.
2014. jún. 7. 20:18
6/13 A kérdező kommentje:
Női,de szerintem simán ráfér egy fiúra is. M-es.miért?
2014. jún. 7. 20:19
7/13 A kérdező kommentje:
azt meg kihagytam,hogy Asking Alexandria-s,Black Veil Brides-os,Bring Me The Horizon-os és van egy Suicide Silence-s pulcsim is.
2014. jún. 7. 20:21
8/13 anonim válasza:
Attól hogy az emberek tömeges mennyiségben árulják és veszik, még lehet undorító. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Esetleg van még segítő válasza valakinek?
2014. jún. 8. 20:12
10/13 anonim válasza:
A póló fajtájára kérdező vagyok.
Azok nem jók, nyálasak! :D
-Vatera
-Facebook csoportok
-Olx stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!