Meddig varjak, hogy valaszoljon?
Irt olx-en egy emberke az egyik hirdetesemre es ugye az ar nélküli ( megegyezés alapjan van ) es kérdezte, hogy mennyit kérnek érte, mondtam, hogy nem tudom es kesobb megkérdeztem , hogy neki mennyi lenne az elfogadható összeg ?
Ezt latta meg tegnap, de meg nem irt vissza, meddig varjak?
Nem akarok "nyomulni"
hogyan akarsz eladni, ha még ára sincs a terméknek?!
így azt látják, hogy komolytalan vagy:-)
Szolgáltatásnak is van ára, és a kutyasétáltatás is egy szolgáltatás, igaz ez nálunk nem egy megszokott dolog, hogy bérsétáltató viszi le a kutyát.
Annyit azért hozzá tennék, hogy szerintem te sem tudod, hogy ez mivel jár - nagy pénzeket nem lehet így szerezni, sok kellemetlenséget annál inkább.
Az egy dolog, hogy a gazdi hogy fog házzá állni a személyedhez, abba inkább bele sem mennék, de a kutya...
Rád bíznak egy közepes termetű "jól nevelt" kutyát, aki a gazdijával szófogadóan sétál - veled nem biztos, sanszos, hogy a kutyus sétáltat téged, húz arra amerre menni akar, ha kicsi, és erőszakosan bánsz vele az lesz a baj, ha nagyobb nem bírsz vele, a gazdi mindkét esetnek fog örülni, ha megtudja.
Arról meg nem szólva, hogy a felügyeletedre bízott kutyáért felelősséget is kell vállalnod...
Az ilyen jellegű hirdetéshez tessék oda írni az árajánlatot, ha kitartasz az ötleted mellett.
Nem hiszem, hogy nálunk nagy igény van bérsétáltatóra, az majd kiderül számodra, de azon ne csodálkozz, ha nem vesznek komolyan, mikor azt sem tudod mit ér a munkád.
Jah és legalább betöltötted a 16 évet?
15 vagyok, akkor mi van? :D
Irtam annak az embernek ( nem tudom hogy no vagy férfi) , hogy neki baj-e ha 15 eves vagyok azt írta, hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!