Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak hogy válaszoljon a levelemre?
előzmény itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Fejlemény: Vettem a bátorságot és sütörtökön írtam neki, aznap este el is olvasta, de nem válaszolt. Azóta nem lépett be, most láttam, hogy ma este megint belépett, de mégis meddig kellene várnom, hogy legalább annyit jelezzen, hogy kopj le? Miért nem ír vissza? Még ez is jobb lenne a bizonytalanságnál, főleg ezek után, hogy ő sem volt teljesen közömbös felém, vagy csak a válaszon gondolkodik még mindig?
Ennyit nem gondolkozna. Nem jössz be neki, ennyi. Lehet hogy nem hagytál benne annyi nyomot se, hogy pazarolja rád az idejét. Lépj tovább és kész
24F
1 és 3. válaszolónak köszönöm a normális hangnemű választ.
2. értem én hogy mit akarsz, ha kicsit átfogalmazom még korrekt is lenne, hiszen ez a véleményed, de szerintem nem ilyen stílusban kérdeztem...ezzel a válasszal magadat minősítetted.
Nekem volt hasonló helyzetem. és a lánynak 1 hétbe telt mire válaszolt a levelemre.
Szerintem valószínűbb , hogy nem érdekled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!