Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várjak hogy válaszoljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak hogy válaszoljon a levelemre?

Figyelt kérdés

előzmény itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Fejlemény: Vettem a bátorságot és sütörtökön írtam neki, aznap este el is olvasta, de nem válaszolt. Azóta nem lépett be, most láttam, hogy ma este megint belépett, de mégis meddig kellene várnom, hogy legalább annyit jelezzen, hogy kopj le? Miért nem ír vissza? Még ez is jobb lenne a bizonytalanságnál, főleg ezek után, hogy ő sem volt teljesen közömbös felém, vagy csak a válaszon gondolkodik még mindig?

2013. jan. 20. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3napig nem ír, felejtsd el. Ennyi...
2013. jan. 20. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyit nem gondolkozna. Nem jössz be neki, ennyi. Lehet hogy nem hagytál benne annyi nyomot se, hogy pazarolja rád az idejét. Lépj tovább és kész

24F

2013. jan. 20. 00:22
 3/5 A kérdező kommentje:

1 és 3. válaszolónak köszönöm a normális hangnemű választ.

2. értem én hogy mit akarsz, ha kicsit átfogalmazom még korrekt is lenne, hiszen ez a véleményed, de szerintem nem ilyen stílusban kérdeztem...ezzel a válasszal magadat minősítetted.

2013. jan. 20. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem jössz be neki, és azért nem válaszol, mert ő sem tudja, hogyan utasítson vissza egy lányt. Nekünk lányoknak a kezdeményezés megy nehezen, a fiúknak a visszautasítás. Személyes tapasztalat: néha nagyon hülyén utasítanak vissza, pedig nem akarnak bántani.
2013. jan. 20. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonló helyzetem. és a lánynak 1 hétbe telt mire válaszolt a levelemre.

Szerintem valószínűbb , hogy nem érdekled

2013. jan. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!